Ми у Facebook
15.11.2011, 14:53

У Рівному стартував новий конкурс для дітей "Різдвяне диво" [+Фото]

Фотостудія «У Харватері істин» разом з сімейним клубом "Пузата мама" до новорічно-різдвяних свят проводять соціальний проект - фотовиставку для дітей "Різдвяне диво". Усі охочі малюки зможуть стати героями унікальної казкової фотосесії та учасниками різдвяної виставки.
Перший у Рівному новорічно-різдвяний фотоконкурс відбудеться цьогоріч. За словами відомого у Рівному фотохудожника та видавця Олександра Харвата, зазвичай у фотографів та організаторів масових заходів діти залишаються поза увагою.

— Всі фотографують та показують на виставках моделей, природу, весілля, але про дітей всі забувають, - наголосив Олександр Харват. — Цьогоріч ми провели чимало заходів, присвячених діткам. Це конкурс "Пузата мама", благодійний проект "Подаруй можливість жити" для онкохворих дітей, фотовіршована виставка "У мами під серцем". Тому хотіли б закінчити рік на святковій різдвяній ноті.

За словами автора ідеї проекту "Різдвяне диво" Юрія Дюга, різдвяний проект не містить жодних обмежень для учасників, на відміну від попередніх фотовиставок. Стати героєм різдвяної фотовиставки може кожна дитина віком до 16 років. Фотографуватися для святкової фотовиставки можна навіть з матусями та татусями. Професійні фотографи у сучасній студії допоможуть підібрати унікальний образ для кожного учасника.

- Як показує досвід попередніх проектів, чимало матусь та малюків розкриваються у нових якостях під час таких проектів. Для "див" лише одне обмеження - кількість учасників. Тому усім охочим варто поспішити.

Кожен з учасників фотосесії отримає кращі відзняті фото в електронному та друкованому вигляді. Найкращі світлини будуть виставлені у фотостудії "У Харватері істин "в ТЦ "Злата Плаза". Крім того, в Інтернеті буде проведено голосування й герої кращих фото отримають цінні подарунки.

Як взяти участь:
Участь у проекті можуть взяти усі діти віком до 16 років. Для цього з 15 листопада по 10 січня зареєструватись за телефоном: тел.: (067)3622977.

Детальніші умови участі в проекті "Різдвяне диво".





На правах реклами