Ми у Facebook
16.11.2011, 14:22

Хто сяде у крісло міського голови Рівного?

Відзначити День місцевого самоврядування по-особливому пропонують... рівненським студентам. В рамках акції «День з керманичами міста» найкращі зможуть провести повний робочий день із міським головою, його заступниками та начальниками управлінь.
- Ця акція дозволить студентам з середини побачити всю складність адміністративної роботи, і можливо, стане поштовхом для подальшого особистісного розвитку, - зазначила заступник міського голови Рівного Галина Кульчинська. - Звичайно, найбільшою інтригою залишається, ім’я того студента, який проведе день із міським головою, тобто фактично сяде у крісло міського голови. Втім, все залежить лише від самих студентів та їх відповідей на запитанння анкети.

- Я був би радий, якби хтос із вас зайняв моє місце. Адже ви іще такі молоді, - зазначив міський голова Рівного Володимир Хомко, усміхаючись активістам, яким вручав подяки і грамоти з нагоди Дня студента.

Учасниками акції можуть бути студенти 3-5 курсів ВНЗ III-IV рівнів акредитації м.Рівного.

Анкету необхідно заповнити та надіслати на е-mail: ysms@cis.rv.ua або доставити за адресою: вул.Соборна,30, каб.№3 (управління у справах сім’ї, молоді та спорту, телю 26-59-77) до 25.11.2011р. Імена найуспішніших, найактивніших будуть названі напередодні Дня місцевого самоврядування - 5 грудня.

1 грудня о 16.00год. та 2 грудня о 12.00год. у Музеї освіти (вул.Соборна,30) відбудеться зустріч з претендентами. Перевага надаватиметься студентам, які матимуть рекомендаційні листи вузу погоджені з органами студентського самоврядування.

АНКЕТА





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ