Ми у Facebook
23.11.2011, 13:42

У Рівному відкрили фотовиставку наймолодших моделей в Україні [+Фото]

Відкриття віршованої фотовиставки "У матусі під серцем" відбулося у вівторок, 22 листопада, в галереї "У Харватері істин" (ТЦ "Злата Плаза"). Героїнями фотовиставки стали понад 20 молодих матусь та малюків. Проект сімейного клубу "Пузата мама" покликаний популяризувати материнство та батьківство, а також грудне вигодовування.

Cімейний клуб "Пузата мама" продовжує креативити. Черговою новинкою від авторів конкурсу "Пузата мама" та "Слінг-шоу" стала віршована фотовиставка "У мами під серцем".



— У Рівному катастрофічно не вистачає сімейних проектів, тим паче для матерів у декретній відпустці, — зауважив автор ідеї виставки Юрій ДЮГ. — Раніше ми популяризували вагітність, наступним логічним кроком стало грудне вигодовування. З початку проектів клубу так перейнявся проблемами матусь, що створення віршів для виставки не було проблемою. Їх я написав буквально за три години.



Добірку з 36 світлин створили учні фотошколи "У Харватері істин" Олександра Харвата, автором ідеї та віршів став журналіст Юрій Дюг, підтримав виставку і меценат, депутат обласної ради, голова РОО ВО "Свобода" Олег Осуховський.



— У мене самого зараз тримісячна донечка. Тому добре розумію учасниць проекту та їхні клопоти, — зауважив Олег Осуховський. — Добре, що є команда однодумців, яка так креативно популяризує материнство.



За словами керівника клубу "Пузата мама" Оксани Прокопчук, взяти участь у проекті хотіли майже півсотні матусь, а для проекту потрібно набагато менше. У підсумку у фотосесії в центрі розвитку дитини "Зернятко" взяли участь понад два десятки учасниць.



Крім друкованої, діятиме й електронна версія віршованої фотовиставки "У матусі під серцем". Більше 100 світлин організатори розмістять в мережі Інтернет. Їх фотографи відзняли у центрі розвитку дитини "Зернятко" під час фотосесії матусь і малюків.



Тим часом фотостудія "У Харватері істин" та клуб "Пузата мама" вже розпочала новий проект для дітей до 16 років - "Різдвяне диво". Стати учасником святкової фотовиставки можуть усі охочі діти.












На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ