Ми у Facebook
29.11.2011, 12:07

Острозька академія спростовує інформацію про розірвання зв’язків зі своїми благодійниками

Відділ зв’язків із громадськістю надає роз’яснення стосовно інформації, оприлюдненої у повідомленнях під заголовком "Через звільнення ректора Острозьку академію покинули благодійники".
Справді мав місце той факт, коли після підписання розпорядження Кабінету Міністрів України №1160-р від 16.11.2011 "Про звільнення Пасічника І.Д. з посади ректора Національного університету «Острозька академія" деякі благодійники США, що підтримують університет, відмовились від подальшого піклування розбудовою навчального закладу.

Однак вже після опублікування на сайті Міністерства освіти і науки України наказу №565-к від 19 листопада 2011 року про призначення Пасічника І.Д. виконуючим обов’язки ректора все повернулось у звичне русло. Університет і далі працює так як працював та підтримує зв’язки з усіма, з ким співпрацював раніше.

Окрім того, у газеті "Освіта України" вже є повідомлення про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади ректора Національного університету "Острозька академія". Отже, варто зазначити, що все відбувається відповідно до законодавства України.

Нагадаємо, портал OGO.ua повідомляв раніше про звільнення і нове призначення Ігоря Пасічника на посаді ректора Острозької академії.





На правах реклами