Ми у Facebook
13.12.2011, 09:07

Вітаємо Андріїв з днем ангела!

13 грудня православні вшановують апостола Андрія Первозванного. Не забудьте привітати Андріїв з їх святом!
Святий походив із Віфсаїди у Палестині, був учнем Іоанна Хрестителя. Згодом одним із перших його покликав іти за собою Ісус Христос, тому Андрій був названий Первозванним. Проповідував він Христове вчення у багатьох країнах Азії та Європи.

За переказом, він побував у Середній Наддніпрянщині, де зійшов на гори і благословив їх, і поставив хрест, і сказав, що на них возсіяє благодать Божа й має бути город великий. На цих горах згодом виник Київ.

У народному побуті свято Андрія перетворилося на продовження Катерининого дня з його молодіжними гуляннями, на яких юнаки та дівчата шукають собі пару для подружнього життя. "На Андрія робиться дівчині надія".

Народ помічав: Коли в Андрія день холодний і ясний — добра прикмета, а коли теплий — погана.

Цього дня також "слухали" воду під льодом і в колодязях: не хвилюється, тиха — до хорошої зими, галаслива — до морозів, буранів, завірюх. Дівчата цього дня ворожать про одруження.

Що означає ім'я Андрій

Перекладається з грецького як "муж", "чоловік". На службі Андрія завжди цінує начальник. Старші співробітники ставляться до нього поблажливо, а ті, хто молодший, чекають від нього сюрпризів. Ніхто не знає, що може прийти в голову Андрію в наступну хвилину. Імпульсивний і непередбачуваний.

В дружини Андрій вибирає красиву, емоційну, зовні ефектну жінку, майже не цікавлячись її характером і внутрішнім світом.

У Андрія висока самооцінка, вони егоїстичні і артистичні, вимагають підвищеної до себе уваги. Можуть ревнувати дружину, якщо вона приділяє багато часу дитині, а мало - йому. Вони запасливі, раціональні в матеріальних витратах.


Ви теж бажаєте привітати близьких, друзів? Надсилайте текст привітання та фото на електронну пошту bo@ogo.ua або телефонуйте за телефоном 62-57-00.

Ви можете не тільки привітати близьких зі святом, а й зізнатися в коханні чи зробити пропозицію руки та серця так, щоб його побачило все наше місто!

При бажанні Ви можете замовити друковану кольорову листівку з вітанням, яка буде точним відображенням вітання на нашому сайті.





На правах реклами