Ми у Facebook
13.12.2011, 12:14

Рівненська модель демонструвала прикраси ювеліра Обами [+Фото]

Модель агентства "Панна", "Міс Рівненщина-2010" Дарина Сачук відзначилась на всеукраїнському рівні. Красуня демонструвала на презентації в Києві прикраси всесвітньовідомого ювеліра Лорі Родкін. Вона відома як дизайнерка прикрас для зірок та дружини президента США Мішель Обами.
Київ наприкінці листопада відвідала американський ювелірний дизайнер Лорі Родкін. Улюблений ювелір усього світу відома своїми величезними готичними перснями і кулонами, чималими кольє і сережками. З нагоди візиту Лорі влаштували презентацію її унікальної колекції в столичному Buddha Bar.



Презентацію відвідали чимало українських знаменитостей та політиків, а прикраси демонстрували кращі моделі України. Серед них і рівненська модель агентства "Панна" Дарина Сачук.



— Потрапити на такий показ – непросто. Тому моя участь стала для мене справжнім визнанням моїх досягнень та роботи над собою, — зауважила Дарина. — А прикраси від Родкін… вони просто чудові. Кожна жінка мріє про такі.



Як відомо, Дарина Сачук є однією з найуспішніших моделей Рівного. Вона перемагала в конкурсах "Міс Рівненщина", "Княгиня України", стала фіналісткою "Міс Україна". Також дівчина тричі поспіль була учасницею Ukrainian Fashion Week та брала участь у показах Андре Тана, Анни Бублик, Христини Бобкової та інших відомих модельєрів.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ