Ми у Facebook
16.12.2011, 13:17

Рівненський аеропорт заливає

Термінового ремонту та модернізації потребує міжнародний аеропорт "Рівне". Застаріле обладнання вже ледь може підтримувати авіаційні євростандарти, а понад 70 відсотків дахів протікають і потребують ремонту.
На засідання постійної комісії обласної ради з питань комунальної власності депутати знов підняли питання комунального підприємства "Міжнародний аеропорт "Рівне". Під час розгляду питання про збільшення статутного фонду підприємства народні обранці поцікавились станом справ на летовищі.

Відповідь директора аеропорту Володимира Шепеля була не надто втішною.

— Зараз аеропорт працює, незважаючи на численні проблеми. Ми робимо все можливе, щоб зберігати відповідність усім євростандартам. Втім, вони швидко змінюються, — наголосив Володимир Шепель. — А наше обладнання родом ще з 80-х років, тому працює на межі. Ще рік-два без оновлення - і ми будемо поза грою. Злітна смуга працює, але навіть сигнальна система потребуватиме оновлення. Те саме стосується і техніки.

За словами директора аеропорту, ремонту потребують і більшість приміщень. Понад 70 відсотків дахів протікає. Коштів на їх ремонт немає. Зараз на підприємстві працюють 86 чоловік. Це необхідно для дотримання ліцензійних умов. Багато працівників передпенсійного віку, а запрошувати молодих фахівців немає змоги.





На правах реклами