Ми у Facebook
09.01.2012, 17:22

У Польщі прокурор вистрілив собі в голову під час прес-конференції

Прокурор перервав свій виступ і оголосив перерву, а коли журналісти покинули його кабінет - вистрілив собі в голову.
Співробітник військової прокуратури Польщі полковник Миколай Пшібил здійснив спробу самогубства під час прес-конференції в місті Познань, але залишився живий.

Прес-конференція була присвячена питанню передбачуваного стеження співробітників військової прокуратури за журналістами, що займаються розслідуванням катастрофи літака президента Польщі Леха Качинського під Смоленськом. За даними польських ЗМІ, прокурори незаконно отримували у телефонних операторів контактну інформацію журналістів під приводом їх втручання в розслідування катастрофи.

Після виголошення промови на захист співробітників прокуратури, які, за словами Пшібила, не порушували закон, а лише перешкоджали витоку інформації про розслідування справи, полковник оголосив п'ятихвилинну перерву, після чого вийшов з конференц-залу і вистрілив собі в голову. Він був негайно доставлений в лікарню.

За словами лікарів, зараз його життю ніщо не загрожує. Інші подробиці події поки не повідомляються.

Літак польського президента Леха Качиньського Ту-154 розбився під Смоленськом 10 квітня 2010 року під час посадки. На борту перебували 96 осіб - 88 пасажирів і вісім членів екіпажу, ніхто не вижив.





На правах реклами