Ми у Facebook
17.01.2012, 16:24

Рівненські водії: "Пробки" тепер на вулиці Степана Бандери" [ОПИТУВАННЯ]

З учорашнього дня центральна вулиця Рівного закрита для проїзду приватного транспорту. Для когось ця новина стала доброю, для когось - навпаки. Портал OGO.UA вирішив поцікавитись думкою водіїв як громадського, так приватного транспорту, чи задоволені таким нововведенням.
Як і слід було очікувати, думки водіїв громадського та приватного транспорту розділилися на "за" і "проти", оскільки для перших Соборна стала практично "зеленою вулицею", а для інших - забороненим шляхом. Хоча з-поміж слів критики й схвалення, як і ті, так і інші підказали альтернативні варіанти вирішення проблеми.



Іван, автомеханік:
- Хомко сказав, що на Степана Бандери машина від машини на відстані 50 метрів їдуть... Нехай подивиться, що там робиться тепер. Там можна півгодини у пробці стояти, або ледь-ледь "повзти". На Соборну ж тепер виїхати неможливо, ще й міліція стоїть. Щоправда, вчора знайомі їхали, то казали, що їх не спинили.



Андрій, водій тролейбуса:
- Правильне рішення, оскільки тепер набагато простіше стало їздити. Навіть у годину пік зранку чи увечері їдеш, а дорога практично вільна. Раніше було дуже важко проїжджати біля ринку, тому що там була купа приватного транспорту. Тепер цього немає.



Ігор, водій:
- Хай би була й надалі відкрита, бо там хоч і були пробки, все одно можна було набагато швидше проїхати, ніж тепер по Степана Бандери. Але що робити? Мушу тепер обїжджати. Доїжджати до центру стало дуже незручно. Друзі казали що міліціонери уже штрафують за проїзд Соборною. І штраф чималий - 300 гривень.



Олександр, водій маршрутного таксі:
- Стало краще й набагато вільніша дорога. Нехай "приватники" об'їжджають по Степана Бандери. Тепер хоч менше аварій буде. Я теж маю власне авто, але для мене не проблема так само поїхати в об'їзд. Правда у вихідні дні могли б Соборну відкривати, оскільки тоді вона не така завантажена.



Олександр, працівник банку:
- Може для когось і стало краще, але мені, як водію службового авто стало геть незручно. Раніше організація ставила штамп, що проїзд центром дозволено. Тепер це відмінили. Доводиться машину залишати в одному місці й далі йти пішки.



Микола, водій таксі:
- Добре, що не стало заторів у центрі міста, але я не думаю, що, наприклад, не у годину-пік чи уночі Соборну варто закривати. Можна було б поставити часове обмеження. Таке є у інших містах і вважаю, що це було б більш правильно, ніж перекривати взагалі.





На правах реклами