Ми у Facebook
27.01.2012, 16:05

На Рівненщині п’яні молодики напали з рушницею на людей

Нещодавно до чергової частини надійшла заява від жителя смт Любар Житомирської області 28-річного Вадима про те, що невідомі особи відкрито заволоділи його грошима, повідомив т.в.о. начальника Дубровицького РВ УМВС України в Рівненській області підполковник міліції Павло Шкодич.
– На місце події виїхала слідчо-оперативна група, - продовжує Павло Шкодич. - Вжитими оперативно-розшуковими заходами було встановлено четверо осіб, які з корисливих мотивів, за попередньою змовою, рухаючись автомобілем марки "Опель-Вектра" здійснили напад на автомобіль марки "Форд Транзит", примусово його зупинили та, погрожуючи застосуванням мисливської гладкоствольної рушниці, заволоділи грошима в сумі 60 гривень.

За словами Павла Шкодича, правопорушників доставили до райвідділу. Ними виявились жителі сусіднього Рокитнівського району із села Переходичі 25-річний Андрій, 27-річний Юхим, 31-річний Максим та ще юний 20-річний Іван. У явці з каяттям вони покаялися у тому, що вчинили цей злочин.

– У діях даної групи осіб вбачаються ознаки злочину, передбаченого частиною другою статті 187 Кримінального кодексу України (Розбій). Диспозиція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна. Відносно цих осіб слідчими Дубровицького райвідділку міліції порушено кримінальну справу. На даний час Андрій та Юхим затримані в порядку статті 115 КПК України та перебувають в слідчому ізоляторі. Відносно Максима та Івана взято запобіжний захід підписку про невиїзд, - підсумував Павло Шкодич.

Коли співробітники міліції запитали у четвірки, навіщо це зробили, то відповідь пролунала майже одноголосно: не знаємо чому, перш за все були п’яні й хотілось ще випити.

У кожного з цих чоловіків молода сім’я, діти. Вони ніби й розкаюються у вчиненому, але ще більше шкодують, що "попалися".






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ