Ми у Facebook
30.01.2012, 11:04

Уродженка Рівненщини Тетяна Ширко пройшла на "Голос країни"

Почесна громадянка Костополя Тетяна Ширко взяла участь у другому сезоні популярного телевізійного вокального шоу "Голос країни". Вона потрапила в команду Валерії.
Останні три роки Тетяна живе у Києві: спочатку почувалася некомфортно у великому місті, але тепер вважає його найкращим у цілому світі. Від проекту хоче отримати максимум досвіду та позитивних емоцій, і ці плани почали справджуватися вже на "сліпих прослуховуваннях", адже вони проходили у день народження дівчини.

- Я брала участь вже у багатьох конкурсах, але навіть "Нова хвиля" пройшла для мене менш хвилююче, - поділилась Тетяна. - Так це страшно, коли спочатку до тебе всі сидять спинами, потім хтось натискає на кнопку... Мене врятувало те, що першим до мене повернувся Олександр Пономарьов у середині мого виступу, і я вже могла трохи розслабитися. Звичайно, думала про те, які ж емоції на обличчях тренерів? Але глядачі посміхалися, тому я особливо не переживала.



З піснею Вітні Х'юстон я виходжу на сцену вже дуже давно, виконувала її ще в 12 років на проекті "Хочу бути зіркою", який також показував канал 1+1. Так що, можу навіть о 3 годині ночі прокинутися і заспівати її. І хоча цю композицію знаю добре, все одно трохи переживала, бо проект "Голос країни" не схожий на інші пісенні шоу. Міла Нітіч розповіла мені, що тут все по-чесному, тому я і вирішила спробувати свої сили в цьому вокальному змаганні.

Весь свій день народження я провела на знімальному майданчику: приїхала о 8 ранку, а на сцену вийшла майже в 10 вечора, але потрапляння до шоу - це відмінний подарунок. Взагалі, подібне святкування стає для мене традицією, адже своє 18-річчя я зустріла на запису новорічного концерту.



Після того, як я вибрала своїм тренером Валерію, усі ринулися до мене з питанням: як же так я буду конкурувати з Іваном Березовським? Нічого в цьому немає страшного, ми вже разом брали участь у багатьох конкурсах і протистояли один одному. Адже це відбувається тільки на сцені, а в житті ми з ним, і що б не трапилося, ми один одного будемо підтримувати.

Читайте також:
Уродженка Рівненщини хоче стати "Голосом країни" [+Фото]
Правда з перших уст про участь Тетяни Ширко в Юрмалі
Рівненська зірка Тетяна Ширко готує до виходу кліп
20 рівнян, які запам’ятались нам у 2010 році





На правах реклами