Ми у Facebook
30.01.2012, 15:37

У Рівному безкоштовно вчитимуть працювати на біржі

Дехто ще й досі уявляє фондову біржу у вигляді "біржової ями" - великого залу, де чоловіки емоційно розмахують якимись папірцями і показують один одному щось на пальцях. Ті часи вже давно минули, а шум схвильованих торговців на торговому майданчику переріс у шум серверів в офісах бірж по всьому світу.
Тобто інвестори одержали можливість торгувати на біржі, бачачи все, що на ній відбувається, самостійно приймаючи рішення, і миттєво укладаючи угоди, не виходячи з власного будинку, офісу або дачі. У 2009 році, після старту "Української біржі", Інтернет-трейдинг з'явився і в Україні.

Світова фінансова система розвивається з кожним роком. Трейдери заробляють день у день, незалежно від руху ринку. 2011 рік ми залишили в минулому, давши дорогу новим можливостям 2012 року.

Компанія Гайнсфорт - одна з лідерів на українському фондовому ринку не стоїть на місці і постійно розширює інвестиційні можливості. Разом з Українською біржею ми йдемо вперед семимильними кроками по шляху досягнення фінансового благополуччя.

Згадуючи конкурс «КПІ 2011» («Кращий приватний інвестор 2011»), в рамках якого інвестори заробили понад 6000% річних, використовуючи нові стратегії та нові можливості ринку, хочеться відзначити, що саме нові можливості дали інвесторам дохідність у тисячі річних.

Ми, спільно з Українською біржею, розповідаємо про нововведення 2012 року, про ті продукти та інструменти, які дають можливість заробляти.

На семінарі Ви дізнаєтеся про можливості заробітку на українській фондовій біржі. Зрозумієте, чому інвестувати в акції українських підприємств та золото набагато прибутковіше, ніж у нерухомість та банківські депозити.

На семінарі ви зможете:
• Дізнатися про новинки 2012
• Поставити запитання представнику УБ
• Навчитися біржовій специфіці
• Побачити нове програмне забезпечення, а також поставити питання компанії виробнику
• Вибрати для себе оптимальний інструмент інвестування
• Наживо поспілкуватися з людиною, яка збільшила капітал в 4 рази за 2 місяці, і
записатися на його курс
• Отримати можливість стати одним із трейдерів компанії

Семінар відбудеться 11 лютого за адресою м. Рівне вул. Д. Галицького, 16-Б. (Ресторан "Колиба"). Початок о 13.00.

Вхід вільний за умови попередньої реєстрації.

Увага, кількість місць обмежена, тому прохання зареєструватися, щоб отримати гарантоване місце на семінарі.


Тел.: (096) 306-35-05, (099) 062-90-37
www.lotos-invest.com





На правах реклами