Ліки від холоду: 8 рецептів глінтвейну
Яблучний на білому вині
Інгредієнти на 1 порцію: біле напівсолодке вино 110 мл, яблучний сік 80 мл, лимон 1 скибочка, мед 10 г, гвоздика та кориця на смак, яблуко 2 скибочки.

Біле вино і яблучний сік змішуємо в каструльці, ставимо на вогонь, кладемо нарізану кубиками одну скибочку яблука, скибочку лимона, мед і гвоздику. Нагріваємо, не даючи закипіти. Знімаємо з вогню, прикрашаємо свіжим яблуком, посипаємо корицею і подаємо.
Цитрусовий на червоному вині
Інгредієнти на 1 порцію: червоне сухе вино 120 мл, мед 10 г, лимон 1 скибочка, яблуко 1 скибочка, апельсин 2 скибочки, кориця та гвоздика на смак.

У червоне вино додаємо мед, нарізані шматочками лимон, апельсин і яблуко, а також корицю і гвоздику. Ставимо на вогонь, нагріваємо, не доводячи до кипіння. При подачі прикрашаємо скибочкою апельсина.
З портвейну
Інгредієнти на 1 порцію: портвейн 100 мл, цукор 1 ч. л., лимон 1 скибочка, мускатний горіх за смаком.
Лимон нарізаємо, кладемо в портвейн, туди ж додаємо цукор. Ставимо на вогонь і нагріваємо, не доводячи до кипіння. Перед подачею доливаємо трохи гарячої води (1-3 чайні ложки), посипаємо тертим мускатним горіхом.
З ківі та груші
Інгредієнти на 1 порцію: біле напівсолодке вино 150 мл, ківі 15 г, груша 15 г, кориця та гвоздика на смак, мед або цукор 10 г.

Нарізаємо кубиками ківі і грушу, заливаємо білим вином. Додаємо корицю, гвоздику і мед або цукор (в даному випадку можна покласти і його, хоча зазвичай краще мед). Ставимо на вогонь і підігріваємо, не доводячи до кипіння. Прикрашаємо шкіркою груші.

Як просунути магазин меблів в інтернеті?

Просто створити інтернет-магазин недостатньо для успіху в конкурентному онлайн-середовищі. Необхідно застосовувати ефективні стратегії просування, щоб залучити аудиторію і, відповідно, збільшити продажі.
переглядів: 102
Обман та час на самоті: астропрогноз на 25 квітня

Дізнайтеся, що вам підготували зорі на 25 квітня.
переглядів: 375
УЗД при жировій хворобі печінки: чому зміни видно раніше, ніж у крові

Жирова хвороба печінки (ЖХП) — це повільний процес, який спочатку проходить безсимптомно. Орган працює, зберігає форму, не болить — і саме тому пацієнт дізнається про проблему запізно.
переглядів: 267
Де у Рівному здати батарейки на утилізацію: список адрес

Жителів Рівненської громади закликають пам’ятати: викидати відпрацьовані батарейки та літієві акумулятори у загальні сміттєві контейнери ЗАБОРОНЕНО!
переглядів: 492
Чи потрібно нести паску та крашанки на кладовище у Провідну неділю

Провідна неділя, або Радониця, — особливий день у православній традиції, коли віряни відвідують кладовища, щоб вшанувати пам'ять померлих родичів.
переглядів: 641