Ми у Facebook
08.02.2012, 10:00

У Рівному Тамара Гвердцителі заспівала українською [+Відео]

Фото http://7d.rv.ua

У Рівненському облмуздрамтеатрі виступила відома грузинська співачка Тамара Гвердцителі. Виступ народної артистки Грузії запам’ятався рівнянам не тільки аншлагом в залі, а й чистим виконанням Гвердцителі українських пісень.
Не часто останнім часом у Рівне навідувались відомі українські чи закордонні співаки. Тому візит однієї з найбільш відомих і заслужених співачок пострадянського простору Тамари Гвердцителі став справжнім подарунком для місцевих меломанів. Квитки на концерт "розмели" буквально за два дні.

Сам концерт виявився вартим очікуванням рівнян. Відома співачка порадувала експериментами.



— Гвердцителі поділила свій виступ на три частини. Співала грузинські пісні, пізніше українські, а насамкінець відомі композиції у власній обробці, — зауважив глядач та актор Рівненського театру Юрій Ширко. — Вона дуже вміло відчувала енергетику залу. Так відпрацювати дві години концерту вживу може не кожен артист.



Більше того, грузинській співачці вдалося неабияк здивувати рівненських глядачів. Наприклад, Світалана Богартирчук-Кривко була щиро вражена рівнем знання співачкою української мови.

До Рівного приїде Тамара Гвердцителі

— Багато хто з українських політиків не може вивчити українську мову. А співачка володіє нею на хорошу рівні, спілкується з залом, співає пісень, — зауважила Світлана Богатирчук-Кривко. — Майстерне виконання, чудова атмосфера – те, що приносить задоволення на справжньому концерті.

Тим часом відповідно до анонсів, до Рівного мають приїхати також Стас П’єха та Діана Арбеніна.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ