Ми у Facebook
11.02.2012, 17:13

Як святкуватимуть День закоханих у різних містах України [Анонс]

День святого Валентина завоював величезну популярність серед закоханих різного віку, національностей та віросповідання в усьому світі.
В Одесу привезуть мощі святого Валентина
Із 3 до 17 лютого в одеській греко-католицькій церкві будуть знаходитися мощі святого Валентина. Такий незвичний подарунок приготували закоханим священики храму Святого Андрія Первозванного УГКЦ.

А у знаменитому театрі опери та балету на 14 лютого готуть програму з фрагментів легендарних балетів про кохання. Майстри балетної сцени Санкт-Петербурга, Києва, Львова та Одеси запропонують уривки балетів "Лебедине озеро", "Лускунчик", "Корсар", "Дон-Кіхот", "Шахерезада", "Есмеральда" та інших.

Волиняни влаштують День зізнань
Усі закохані міста Луцька мають унікальну можливість привітати свою половинку не так, як завжди, а по-новому.

Організатори "День зізнань — Romantic edition" пропонують надіслати фото і підпис, прийти 14 лютого о 18.30 до екрана біля Ангела Бажань (перехрестя вулиць Лесі Українки та Кривий Вал, біля OTP банку, магазину "Комп'ютерний Всесвіт") та поділитися почуттями під відеоряд! Заявки приймаються до 12 лютого.

У столиці — свідомі побачення
Спеціально для свідомих, але самотніх інтелектуалів та інтелектуалок, "Свідомо" влаштовує у День святого Валентина театрально-просвітницький вечір знайомств у форматі Speed dating. 16 незнайомих між собою раніше парубків та панянок у театрі "Колесо", які після перегляду вистави "Ліка" та спілкування з провідними акторами, потраплять на вісім міні-побачень.

За умовами формату Speed dating, на кожне нове знайомство буде відведено лише п’ять хвилин. Після завершення спілкування усі учасники відмітять в анкетах персони, що їм сподобались. Контактні телефони та сторінки у соцмережах своїх половинок учасники/учасниці отримають у той самий вечір, коли повернуться додому.

Для участі у вечірці знайомств необхідно лише придбати квиток на виставу та зареєструватись, надіславши листа з позначкою "Театральні знайомства 14 лютого" на адресу redartuh@gmail.com. З приводу квитка та подробиць участі можна уточнити за номером 0633023520.

Львів’яни презентуватимуть шоколадну книгу
У люті морози ніщо так не гріє душу, як гарячий шоколад, і ніщо так не тішить серце, як вірші про кохання – тим паче, коли ці вірші… шоколадні.
На горнятко гарячих шоколадних віршів у товаристві Мар’яни Савки, Дмитра Лазуткіна, Маріанни Кіяновської, Тараса Федюка, Ірини Шувалової, Натали Пасічник, Сергія Грабара запрошуємо вас до Книгарні «Є».

Ви станете першими читачами щойно виданої «Видавництвом Старого Лева» свіжесенької книги віршів сучасних поетів «Шоколадні вірші про кохання».
«Шоколадні вірші про кохання» – талісман для закоханих, недаремно збірка виходить напередодні Дня Святого Валентина. До неї увійшли вірші поетів кількох поколінь. Загалом – 17 авторів.

Початок — о 18.00, вхід вільний.
Наступного дня презентація поїде до столиці.

В Івано-Франківську хочуть встановити рекорд
Рекордів забагато не буває. Так думають і в Івано-Франківську. Там на День усіх закоханих мають намір поставити черговий рекорд. На цей раз — "цілунковий".
Акція носитиме назву "Франківськ — місто поцілунків" та має на меті зібрати разом якнайбільше закоханих пар, які одночасно цілуватимуться, пише firtka.if.ua.

Також, як повідомили організатори, у програмі акції запуск небесних ліхтариків та безліч забав. Хочете долучитися? Початок — о 19.00 на міському озері.

Черкащани запускатимуть "палаючі серця"
Наперекір невтішним погоднім прогнозам Дирекція парків наважується разом із партнерами та разом із черкащанами відсвяткувати День закоханих у парковій зоні, зокрема в Долині троянд, повідомляє pres-centr.ck.ua.

Як зазначає у своєму електронному щоденнику Олександр Радуцький, директор КП "Дирекція парків", все, що відбуватиметься у Долині троянд 12 лютого (цей день обрали з огляду на вихідний), називатиметься BigLoveFest. У програмі цього фестивалю будуть різнопланові розваги, а саме: квест "Градус кохання" для закоханих пар, флешмоб "Відкрий серце", танцювальний марафон із білим триметровим полярним ведмедем та масовий запуск небесних ліхтариків у формі сердець. Початок фесту о 15.00.

У Донецьку — флешмоб поцілунків
14 лютого о 15.00 на центральній площі Донецька (ім.Леніна) відбудеться флешмоб поцілунків. За задумом організаторів — побити рекорд України, встановлений у Луганську (2745 пар), пише lifeforever.donbass.tv.

У Рівному розважатимуть романсами
У Рівненському обласному музично-драматичному театрі 14 лютого на малій сцені представлять історію кохання "Ненормальна". А в органному залі лунатиме "Романтика романсу" з циклу концертів "Вокальні вечори" у виконанні солістки філармонії Світлани Жуковської (сопрано), лауреата міжнародного конкурсу Ірини Криворученко (мецо-сопрано), лауреата міжнародних конкурсу Лілії Лінчук (мецо-сопрано), заслуженого артиста України Миколи Швидківа (баритон). Музичний супровід — Ірина Козачук (фортепіано), Юрій Стасюк (гітара). Початок о 19.00.

Також 14 лютого відбудуться дискотеки в "Лагуні", "Black Coffee" — RED FACTION MUSIC & PROMO, у "Магнаті" проведуть вечірку до дня св.Валентина із виступом шоу-балету "Едельвейс".
Крім того, усі закохані рівняни можуть взяти участь у флешмобі - запуску ліхтариків на пагорбі Слави. Початок о 18.00.

Матеріали до теми:
Рівнянам запропонують кохатися






На правах реклами