Ми у Facebook
22.02.2012, 16:00

Рівненський аеропорт заборгував працівникам більше 600 тисяч гривень

Про це порталу OGO.ua розповіла голова профкому ОКП "МА Рівне"
Валентина Каленська. Жінка каже, що обласне комунальне підприємство "Міжнародний аеропорт Рівне" перебуває у вкрай тяжкому стані і якщо так буде продовжуватись далі, аеропорт припинить своє існування.
За словами Валентини Каленської, заборгованість із заробітної плати працівникам становить більше 600 тисяч гривень.

- Майже не виплачуються виплати в Пенсійний фонд, - говорить жінка. - Через це звільняються кваліфіковані працівники, прийом-випуск літаків без яких неможливий. Через відсутність сертифіката складу ПММ заборонена заправка літаків. Заборонено приймати міжнародні рейси. Власник аеропорту - Рівненська обласна рада - майже не переймається проблемами підприємства. Якщо так буде продовжуватись далі, аеропорт припинить своє існування.

Журналістам порталу OGO.UA поки не вдалося поспілкуватись з цього приводу з директором ОКП "Міжнародний аеропор Рівне" Володимиром Шипілем.

Після того, як журналістка представилася Володимиру Шипілю по телефону, зв'язок перервався. Після цього "абонент не міг прийняти дзвінок", потім вмикався автовідповідач. Сьогодні пан Володимир не брав слухавку.

Як тільки директор ОКП "Міжнародний аеропор Рівне" знайде час поспілкуватися з журналістами порталу, ми опублікуємо його відповідь.

До теми:

Рівненський аеропорт заливає

Рівненський аеропорт пропонують Кувейту
Рівненський аеропорт "рятує" бізнес-авіація





На правах реклами