Ми у Facebook
24.02.2012, 14:12

У Рівному відбулась прем'єра фільму "ТойХтоПройшовКрізьВогонь" [Фото+Відео]

Рівненська презентація "ТойХтоПройшовКрізьВогонь" у кінопалаці "Україна" 23 лютого пройшла за аншлагом. Перегляд фільму присмачила і можливість поспілкуватись з акторами та творцями фільму.
Жодної з кінопрем’єр так не очікували в Рівному. Прикувати увагу рівненської аудиторії фільм зміг без використання традиційної масової реклами. За словами продюсера фільму Андрія Суярко, на маркетинг та рекламу фільму не було витрачено ні копійки. На гарний імідж фільму спрацювало багато факторів. Зокрема це перший фільм, котрий по-справжньому демонструється в широкому українському прокаті по всій країні. Попередні кінороботи таким похвалитись не могли. Крім того, його створювали виключно українські режисери, оператори і актори. А ще… сам сюжет фільму заснований на реальній і вкритій таємницями історії героя Радянського Союзу Іван Даценка.



Словом, квитками на фільм обзавелись або планують більшість свідомих і знаних в місті рівнян. Щасливчикам вдалося потрапити на прем’єру 23 лютого.



— Нещодавно додруковували електронні та плівкові копії фільму, щоб мати змогу показати його більшості. Зараз фільм демонструється винятково в Україні, — зауважив Андрій Суярко. — У перспективі бажання запустити в прокат висловили наші аргентинські колеги, можливо, вдасться організувати покази фільму і у Москві.

Спраглість українців за національним кіно підтверджують не тільки захоплені очі глядачів, а й слова акторів.



— Уже й призабув, коли востаннє знімався в українському кіно. Були різні проекти, зокрема російськомовний серіал "Свати". А цей фільм став чимось новим і дуже цікавим, — зауважив актор Олександр Ігнатуша.



До слова, "ТойХтоПройшовКрізьВогонь" здобув популярність і в інших містах. Фільм уже зібрав у прокаті понад мільйон гривень. Втім, до окупності витрачених на його виробництво 16 мільйонів, ще далеко. Головне — на українське кіно нині є попит. Питання лише в тому, чи зможуть і захочуть режисери і продюсери використати його.







На правах реклами