Ми у Facebook
27.02.2012, 11:53

У Рівному нагородили переможців рейтингу "Гордість Рівненщини" [Фото+Відео]

Церемонія нагородження переможців загальнообласного рейтингу "Гордість Рівненщини" відбулась 24 лютого в Рівненському облмуздрамтеатрі. За рішенням інтернет-відвідувачів та журі відзначили переможців у дев'яти номінаціях.
"Гордість Рівненщини" проводять в краї вже вдруге. Торік ідею обласних "дощок пошани" в новому форматі перезапустив заступник голови Рівненської ОДА Олексій Губанов. За задумом конкурс кращих у 9 номінацій рейтингу («Влада та політика», «Бізнес», «Культура і духовність», «Медицина», «Спорт», «Освіта», «Безпека і правопорядок», «Сільське господарство», «Громадська діяльність, благодійництво») визначали спочатку в кожному з районів області. Потім номінанти отримали шанс визначити свою популярність на обласному рівні.





- Інтернет-голосування виявилось дуже популярним. На сайті рейтингу свою думку висловили тисячі рівнян. Це суттєво більше, ніж торік, - наголосив Олексій Губанов.


Крім інтернету переможців визначало і журі рейтингу. А нагородження провели у Рівненському обласному музично-драматичному театрі. А перед тим учасники рейтингу мали змогу зустрітися та поспілукуватися за "круглими столами" та запропонувати своє бачення розвитку регіону.

Сьогодні стануть відомі імена переможців у проекті “Гордість Рівненщини”

Переглянути номінантів та переможців можна на сайті проекту "Гордість Рівненщини".











ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
У рейтингу "Гордість Рівненщини" лідирує міліціонер, якого підозрюють у хабарництві
Віталій Чубаєвський зняв свою кандидатуру з рейтингу "Гордість Рівненщини"





На правах реклами