Ми у Facebook
09.02.2012, 12:45

У рейтингу "Гордість Рівненщини" лідирує міліціонер, якого підозрюють у хабарництві

У Рівному триває голосування за номінантів у рейтингу "Гордість Рівненщини". Виявилося, що у номінації "Безпека і правопорядок" лідирує... підполковник Віталій Чубаєвський, колишній начальник відділу у справах дітей обласного управління міліції, якого підозрюють у отриманні хабара.
Судовий процес у справі Віталія Чубаєвського триває вже два роки.

Нагадаємо, 22 лютого 2010 року оперативники СБУ в Рівненській області затримали Віталія Чубаєвського, який є депутатом Радивилівської районної ради (ред. - на даний час він також є депутатом райради ). Затримання відбулося на перехресті вулиць Данила Галицького та Київської, коли правоохоронець у службовій машині нібито отримав помічені гроші, у сумі тисяча гривень.

Деталі затримання

Віталій Чубаєвський провів у слідчому ізоляторі Рівного майже чотири місяці. Його відпустили під заставу нерухомого майна.

Наразі судовий процес у цій справі триває. А сам Віталій Чубаєвський обіймає посаду начальника відділу громадського правопорядку Корецького РВ УМВС України в Рівненській області.

І саме його кандидатура лідирує у номінації "Безпека і правопорядок" обласного рейтингу "Гордість Рівненщини".



Порталу OGO.ua Віталій Чубаєвський розповів, що його кандидатуру подали до конкурсу без його відома.

Щодо судового процесу він відмовився давати будь-які коментарі. Лише зазначив: "Я доб'юся своєї правоти та доведу, що я невинний".

Як повідомив OGO.ua заступник голови Рівненської облдержадміністрації Олексій Губанов, кандидатури номінантів у рейтинг подають районні конкурсні комісії, які, в свою чергу, отримують списки від райдержадміністрацій, райрад, районних громадських організацій тощо.







На правах реклами