Ми у Facebook
29.02.2012, 13:19

www.ro.rv.ua — новий портал Рівненських безкоштовних оголошень

У наші дні, коли швидко розвиваються високі технології, коли кожна хвилина на рахунку, потрібно вміти економити свій час. Інтернет — це інформаційний ресурс, який оточує нас щодня, без якого життя сучасної людини неможливо собі уявити.
Ми створили інтернет-ресурс, на якому щодня збирається та оброблюється великий масив інформації, яка може бути цікавою як для мешканців Рівного, так і для відвідувачів сайту з усієї України.

Найпростішим видом реклами є оголошення. Ми не обмежуємо Вас у кількості поданих оголошень, в об'ємі інформації, яку Ви бажаєте подати в своєму оголошенні.

Ви отримуєте можливість розміщувати фото, залишати електронну пошту та телефон для того, щоб мати змогу спілкуватись із своїми майбутніми клієнтами.

Для того, щоб подати оголошення, Вам потрібно лише зареєструватись. Меню нашого сайта зрозуміле навіть для користувача-початківця.

Сайт ще досить молодий — йому лише 4 місяці, але ми вже змогли залучити до себе 1300 відвідувачів щодня! Із кожним днем на сайт подається все більше та більше оголошень. Уже зараз ми маємо 21000 оголошень!

Тому зрозуміло, що дедалі більшим попитом користуються такі послуги, як “Виділити оголошення” та “Підняти оголошення”. Скориставшись цими послугами, Ви у декілька разів збільшуєте потік дзвінків на своє оголошення. Підняття та виділення оголошення — платні послуги, але оплатити їх дуже легко та й ціна на них доступна кожному.

Є декілька способів оплати — за допомогою СМС (мобільного телефону), переказ коштів на банківську картку, оплата виписаного на сайті рахунку.

На сайті Ви також можете подати оголошення в найвідоміші газети Рівного (“ОГО”, “Рівненські оголошення”, “Рівненська газета”). Для цього Вам не потрібно навіть залишати стіни Вашого будинку чи офісу — як подати, так і оплатити оголошення можна прямо на сайті!

Ми створили сайт оголошень для того, щоб допомогти Вам у пошуку інформації та в економії власного часу.

Якщо у Вас виникнуть певні питання, пропозиції, зауваження стосовно роботи сайту, будемо раді допомогти! Звертайтесь за тел. 62-57-00 або надсилайте листи на електронну пошту bo@ogo.ua.

Перейти на сайт оголошень





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ