Ми у Facebook
12.03.2012, 12:50

У Рівному проведуть майстер-клас у рамках Києво-Могилянської Бізнес Школи [Анонс]

Києво-Могилянська Бізнес Школа [kmbs] та громадська організація «UNICORDIS» запрошують представників бізнесу на безкоштовний майстер-клас "Стабільність змін", що відбудеться в рамках МВА-туру kmbs 22 березня у місті Рівне.
Ключові питання майстер-класу:
- Зміни: уникнути, ігнорувати чи управляти?
- Вплив змін на клієнтські потреби та наші бізнес-можливості
- Адекватна відповідь змінам

Після майстер-класу усі зацікавлені у бізнес-освіті зможуть взяти участь у презентації магістерських програм kmbs, на якій будуть представлені:

Presidents’ МВА – для власників бізнесу;
Executive MBA – для керівників rкомпаній;
Master in Business Leadership [MBL] – для функціональних керівників, майбутніх топ-менеджерів;
Master of Banking and Finance [MBF] – для практикуючих фінансистів.

Дата і час проведення: 22 березня, 18.30 – 20.00.

Місце проведення: м. Рівне, вул. Міцкевича, 32, готель «Готель Мир», велика конференц-зала.

Умови участі: Безкоштовно, за обов’язковою on-line реєстрацією.

В разі виникнення питань, будь ласка, звертайтесь до Павла Білодіда, координатора проекту: pb@kmbs.com.ua, [044] 490 6635, [097] 511 20 87.

Інформація про спікера:

Володимир Павелко. З 2010 року очолює програми МВА Києво-Могилянської Бізнес Школи та викладає на програмах. Є сертифікованим викладачем і консультантом Adizes Institute (USA). У 2009 році захистив ступінь МВА в Інституті Міжнародних Відносин IBR Steinbeis University Berlin. 2008-2009 рр керував інноваційним проектом по інтеграції бізнесу внаслідок M&A у фінансовій галузі. 3 1998 по 2009 рік працював у банківській сфері, де пройшов всі щаблі управління до члена Правління банку. В цей час втілював в життя чисельні проекти реструктуризації, оптимізації та трансформації бізнесу. В середині 90-х працював в країнах Європи та Північної Америки. Має базову освіту в галузі іноземної філології, юриспунденції та фінансів. Володіє англійською, французькою та польською мовами.

Києво-Могилянська Бізнес Школа [kmbs] – школа для лідерів, орієнтованих на якісні зміни – в собі, своїх компаніях, країні, світі. Заснована 1999 року при Києво-Могилянській Академії, одному з найстаріших університетів Східної Європи. kmbs відома як самобутня школа думки.





На правах реклами