Ми у Facebook
20.03.2012, 11:21

Рівненські військові переобладнають чотири казарми в гуртожитки

У рівненських військових частинах переобладнають казарми під гуртожитки для військовослужбовців за контрактом. Наразі завершуються проектні роботи щодо перебудови двоповерхової казарми під гуртожиток коридорного типу на 112 ліжко-місць.
За словами начальника квартирно-експлуатаційного відділу міста Рівне Західного територіального в квартирно-експлуатаційного управління підполковника Олега Падителя, в обслуговуванні військових комунальників знаходиться сім житлових будинків та чотири гуртожитки.

Ситуація із забезпеченням житлом у Рівному мало чим відрізняється від загальної картини у Збройних Силах. Хоча у кінці 2010 року був введений в експлуатацію 70-квартирний житловий будинок.

- Щоб зменшити житлову напругу хоча б у Рівному, плануємо переобладнати 4 казарми під гуртожитки для військовослужбовців за контрактом. Уже завершуються проектні роботи щодо перебудови двоповерхової казарми під гуртожиток коридорного типу на 112 ліжко-місць. Усі роботи здійснюватимуться робітниками нашого відділу. Це нам під силу. Чекаємо лише, коли надійде фінансування на будматеріали, - зауважив Олег Падитель.

Також на балансі КЕВ міста Рівне знаходиться чимало звільнених військових містечок. Завдання військових комунальників — зберегти ці об’єкти в належному стані. Сьогодні тривають перемовини з облдержадміністрацією та деякими районними радами щодо обміну низки військових об’єктів в області на житло для військових.





На правах реклами