Ми у Facebook
20.03.2012, 11:14

Справжнє японське свято подарував Автоград рівнянам під час презентації нової моделі Honda Civic!

У рамках проведення Днів відкритих дверей з 15 по 17 березня у Автограді відбулася презентація та стартували продажі нового покоління седана Honda Civic.
В абсолютно новому седані Civic гармонійно поєднуються дві незмінні цінності Honda: традиції та інновації. Ось уже 40 років Civic отримує позитивні відгуки від споживачів з усього світу. Зберігши найкращі якості попередника, Civic дев'ятого покоління піднімає їх на нову висоту.



Комфортна Новий седан Civic має помітну яскраву зовнішність, ергономічний просторий салон, характеризується відмінною керованістю й плавністю ходу. Потенційних власників також порадує допрацьована підвіска і покращена шумоізоляція, які роблять їзду на новому Honda Civic навіть по українських дорогах комфортнішою.



Усі присутні могли переконатися на власному досвіді в якості автомобілів Honda Civic та оцінити всі переваги авто, провівши тест-драйв.





А святкову програму відкрила весела вікторина про культуру Японії, адже щоб краще знати продукт, потрібно знати країну, де цей продукт виготовляється.



А далі на гостей чекали цікаві конкурси





та смачний фуршет.







Усі присутні змогли поближче познайомитися з японською культурою завдяки показовому виступу айкідо - японське бойове мистецтво. У давні часи досконале володіння прийомами нападу і захисту як зі зброєю, так і без неї, було життєво необхідне кожному японському воїну.



Тому бійці тренували різні види бойових мистецтв, передаючи секрети технік від батька до сина, від майстра до учня. Такі знання було важко отримати і береглися вони, як великий скарб від сторонніх очей.



А танець гейш не тільки зачарував, подарував неймовірні емоції, а й "привідкрив завісу", за якою "ховалися" новенькі автомобілі Honda Civic.







Усі бажаючі могли оглянути автомобілі, оцінити переваги та випробувати нову модель на тест-драйві.





На святі ніхто не залишився без подарунків: Автоград подарував не тільки чудові весняні подарунки, а й гарний настрій!



На сьогодні АВТОГРАД — це великий сучасний комплекс з продажу, сервісного обслуговування автомобілів та продажу запчастин до них, і є офіційним дилером таких відомих світових брендів як: Honda, Volkswagen, Seat, Skoda, Renault, Fiat, BYD.





На правах реклами