Ми у Facebook
26.03.2012, 13:22

На Рівненщині сильний вітер знеструмив населені пункти в шести районах [ОНОВЛЕНО]

Через сильні пориви вітру 25 березня в Рівненській області не стало світла одразу у кількох населених пунктах Гощанського, Зарічненського та Рівненського районів.
Як повідомили енергетики з ПАТ "АЕС Рівнеобленерго", станом на 11 годину ранку 26 березня 13 населених пунктів і досі залишаються без світла. Негода пошкодила найбільше ліній електропередач у Володимирецькому, Березнівському, Дубенському та Рівненському районах. На місцях обривів ліній у посиленому режимі працюють бригади ПАТ "АЕС Рівнеобленерго", а тому електропостачання у тих населених пунктах буде відновлено вже найближчим часом.

Енергетики звертаються до громадян, особливо у районах, ні в якому разі не намагатися самотужки відновити електропостачання, не наближатися до трансформаторних підстанцій та обірваних проводів на відстань 10 метрів. Якщо такі виявлено, то відразу телефонувати у диспетчерську районних електромереж, або ж за телефоном нашого дзвінкового центру 694298.

На 14.00 відновлено електропостачання у всіх населених пунктах Рівненщини, які були знеструмлені через негоду, а саме сильні пориви вітру. Для цього ремонтні бригади ПАТ "АЕС Рівнеобленерго" працювали ще з минулої доби у посиленому режимі.





На правах реклами