Смачно та корисно: що приготувати в піст?
Інгредієнти:
- Картопля – 8 шт.
- Гриби (свіжі або заморожені) – 750 г
- Цибуля – 2 шт.
- Сіль, спеції – за смаком
Спосіб приготування:
- Гриби відварити, віджати та подрібнити на м’ясорубці або блендері.
- Картоплю натерти на тертці або також подрібнити.
- Додати дрібно нарізану цибулю, спеції та сіль. Добре перемішати.
- Викласти суміш у форму для запікання.
- Випікати в розігрітій духовці при 180°C приблизно 1 годину.
- Перед подачею можна додати свіжу зелень або трохи подрібненого часнику для аромату.
Ця страва проста в приготуванні, поживна та відмінно підійде для сімейної вечері під час посту.

У Рівному триває модернізація вуличного освітлення

У місті продовжують оновлювати систему вуличного освітлення. Вже модернізовано освітлення на 7 центральних та понад 30 другорядних вулицях Рівного.
переглядів: 37
Для мобілізованих ФОПів працюють «гарячі лінії» з податкових питань

Державна податкова служба запровадила спеціальні «гарячі лінії» у кожному регіоні України для надання консультацій мобілізованим самозайнятим особам.
переглядів: 77
Як без шкоди здоров'ю вийти з посту

Поради, що допоможуть свідомо харчуватись і почуватись добре на свята.
переглядів: 185
Як приготувати ідеальну глазур для паски: з маршмелоу, згущенкою або маренгою

Три смачні та незвичайні рецепти глазурі для паски — з маршмелоу, згущеним молоком та на основі швейцарської меренги.
переглядів: 180
Як мінімізувати ризики стейкінгу?

Стейкінг дає змогу власникам певних криптовалют активно брати участь у блокчейн-мережах. Користувачам це вигідно. Насамперед через заробіток винагород і підтримку проєктів, які їм потрібні. Та й загалом стейкінг доступний завдяки відносно простим алгоритмам. Але тут потрібно враховувати можливі ризики та знати, як їх уникнути чи мінімізувати.
переглядів: 178