Смачно та корисно: що приготувати в піст?
Інгредієнти:
- Картопля – 8 шт.
- Гриби (свіжі або заморожені) – 750 г
- Цибуля – 2 шт.
- Сіль, спеції – за смаком
Спосіб приготування:
- Гриби відварити, віджати та подрібнити на м’ясорубці або блендері.
- Картоплю натерти на тертці або також подрібнити.
- Додати дрібно нарізану цибулю, спеції та сіль. Добре перемішати.
- Викласти суміш у форму для запікання.
- Випікати в розігрітій духовці при 180°C приблизно 1 годину.
- Перед подачею можна додати свіжу зелень або трохи подрібненого часнику для аромату.
Ця страва проста в приготуванні, поживна та відмінно підійде для сімейної вечері під час посту.

Щоденний гороскоп на неділю, 9 березня

Неділя сприятлива для дій – Сонце в тріні з Марсом дає силу, рішучість і волю відстояти свою позицію. Це чудовий час, щоб зробити те, на що вам раніше не вистачало сил. Однак у цього аспекту є і зворотний бік – він може викликати нетерплячість і бажання за будь-яку ціну висувати власні аргументи.
переглядів: 425
Чим корисний березовий сік?

Від хвороб березовий сік, швидше за все, не позбавить, проте стане джерелом багатьох корисних речовин і не нашкодить фігурі.
переглядів: 402
Боул із гречкою та яйцем: смачна та корисна страва на кожен день

Такий сніданок чудово заряджає енергією на весь день!
переглядів: 470
До 20 градусів тепла: прогноз погоди на вихідні

Ці вихідні на Рівненщині будуть супроводжуватися дуже теплою та сухою погодою.
переглядів: 458
Скільки можна зберігати насіння овочів та як перевірити його схожості

Багато городників зберігають насіння з минулих років, сподіваючись використати його у наступному сезоні. Однак тривале зберігання може суттєво вплинути на його схожість.
переглядів: 515