Рівненські майстри студії краси “Lucky” поділилися останніми трендами моди та краси [+Фото]
Перукарі, майстри манікюру та нейл-дизайну, візажисти, іміджмейкери, націлені на пошук свіжих творчих ідей, прагнуть розширити свій кругозір знайомством з колекціями світового гуру моди, з інформацією світових видань з модних подіумів Нью-Йорка, Лондона, Мілана.


Серед відомих майстрів виступили партнерами і рівняни, а саме Ольга Мороз, Іванна Штирбулова і Тетята Панащук (студія краси “Lucky”). Майстри представили тренд “Випадкова елегантність” у нейл-дизайні на шістьох моделях. Робота була відзначена високим рівнем виконання модератором проекту — істориком моди, іміджмейкером, майстром міжнародного класу зі стилю і макіяжу, редактором розділу “Тренди Fashion” журналу Peluquerias Hair Styles – Ольгою Сеймур.



Українське видання Peluquerias Hair Styles – культовий міжнародний журнальний проект з більш ніж 40-річною історією, на чолі з мега-зіркою світового перукарського мистецтва і стилю паном Луїсом Лонгерасом, уже майже 2 роки є гідом у мандрівці за найкращим образом і стилем для українських читачів, що прагнуть до досконалості.

Hair Styles Тренд-Шоу прийняв понад 500 гостей, серед яких були відомі дизайнери, телеведучі, політики, зірки естради, спеціалісти beauty- i fashion-індустрії. У ході Тренд-Шоу ведучі перукарі, майстри нейл-дизайну, візажисти відомих косметичних брендів спільно з дизайнерами одягу продемонстрували на моделях-зірках ключові тенденціі весняно-літнього сезону. У програмі було представлено чотири модних тренди: альтернативна романтика, випадкова елегантність, відважна чарівність, смілива подорож.
Якщо ви шукаєте свій стиль, звертайтесь у студію Краси “Lucky”, що на вул. Гагаріна, 12 тел. 24-37-84, (050)437-80-33, (067)360-74-74.
На правах реклами

Посівний календар на березень 2025 року: що та коли садити

Березень 2025 року принесе справжнє весняне пробудження, коли дні стануть довшими і теплішими, а роботи в саду та на городі активізуються.
переглядів: 15
Хрусткі картопляні вафлі: готуємо смакоту за 20 хвилин

Якщо ви не знаєте, чим урізноманітнити своє меню, а звичні страви з картоплі вам вже набридли, спробуйте зробити картопляні вафлі.
переглядів: 1104
Пишна та здорова розсада: Чим поливати та як доглядати

Багато овочевих культур в умовах Рівненщини вирощуються через розсаду. Зверніть увагу на помилки, яких краще уникнути при вирощуванні розсади, – це зекономить Ваш час, сили та гроші.
переглядів: 5331
Нові правила: з 1 березня змінюються виплати для ВПО

Від завтра, 1 березня, в Україні запрацюють ові правила виплат ВПО.
переглядів: 1242
Як приготувати ідеальні деруни: поради для зменшення кількості жиру

Деруни – одна з найулюбленіших страв української кухні, що приваблює хрусткою скоринкою та ніжною текстурою. Однак надмірне вбирання олії під час смаження може зробити їх надто жирними й змінити смакові характеристики.
переглядів: 298