Ми у Facebook
03.04.2012, 12:39

Рівнянам пропонують європейську освіту [+Фото]

Рівненські абітурієнти та студенти вже знають про обмінні програми навчання між Україною та Польщею. Для них це хороша можливість здобути європейську освіту.
У конференц-залі Рівненської філії Київського університету права відбулася зустріч студентів та абітурієнтів із представниками “Українсько-польського союзу імені Томаша Падури”.

Викладач польської мови, ініціатор створення “Українсько-польського союзу імені Томаша Падури” Єва Маньковська розповідає, що навчання за кордоном — це не лише можливість здобуття хорошої освіти, але й зміна мислення, думок, світогляду, нові знайомства та перспективи. Під час навчання значна увага приділяється адаптативно-мовному курсу, аби іноземні студенти змогли швидше призвичаїтись і відчути себе повноправними членами польського суспільства.



Навчальні обмінні програми проводяться вже понад 6 років. Спробувати свої сили може кожен студент. За болонською системою пропонується два рівні навчання: бакалаврат та магістратура. Проект діє не лише в Україні, але й в Росії, Білорусі, Молдові, Казахстані. Близько 70% складають саме студенти з України, які зарекомендували себе як здібну, талановиту та активну молодь. Маючи диплом бакалавра, вони можуть продовжити навчання на магістратурі в одному з вишів Вроцлава. Оскільки диплом українського зразка визнається в Польщі, він не потребує додаткової ідентифікації. До того ж, обмінна програма є локальним проектом і пропонує навчання в університетах одного міста.



Анна Герасименко, організатор зустрічі, розповідає:

- Представники програми "Teraz Wroclaw" розповіли нашим студентам про можливість підвищення своєї кваліфікації за кордоном. Серед присутніх найбільше було випускників 11 класів, студентів РДГУ, НУВГП та Університету права.

Анна Герасименко, організатор зустрічі
Анна Герасименко, організатор зустрічі





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ