Ми у Facebook
09.04.2012, 15:09

У Рівному презентували "Подорож" під лірично-музичний супровід [+Фото]

У Рівненській галереї європейського живопису "Євро-Арт" відбулась презентація лірично-музичного проекту Олександра Чекмарьова та Андрія Сачеви "Подорож".
Проект "Подорож" – це результат роботи двох талановитих, творчих та креативних людей: письменика та актора Олександра Чекмарьова та музиканта – скрипаля Андрія Сачеви.

За словами автора, це мандрівка у внутрішній світ ліричного героя, який намагається позбутись спогадів, що спричиняють біль. Поезія Чекмарьова написана, здавалося б, про одного, але водночас про всіх, адже кожен хоч раз намагався забути біль та втекти від самого себе.

– Суть проекту полягає в тому, щоб бути почутим, донести ідею людям. На жаль, я не маю можливості друкуватись, не маю власних видань, тому це шанс заявити про себе, – говорить Олександр Чекмарьов.





За допомогою поєднання слова та музики переживання неспокою і болю головного героя передається глядачам, змушуючи задуматись над цінностями та власною духовністю.

– Для Рівного цей проект – це щось нове, адже в його основі лежить гармонійне поєднання музики та сучасної української поезії, – розповідає Андрій Сачева.



Окрім проекту "Подорож", який найближчим часом мандруватиме Україною, хлопці презентували альбом Андрія "Grafika", до якого увійшли і спільні роботи, адже на прохання Андрія Сачеви Олександр написав слова до деяких музичних творів.

ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:

Андрій Сачева, рівненський скрипаль, учасник гурту "French Connection": "Музика – заняття для душі" [Фото+Відео]





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ