Ми у Facebook
28.04.2012, 15:14

Рівненські митники готуються до ЄВРО-2012

До чемпіонату ЄВРО-2012 готуються не лише футболісти та вболівальники, а й працівники митниці. Саме з метою узгодження спільних дій правоохоронців та митників під час проведення ЄВРО була проведена міжвідомча робоча нарада з питання активізації протидії протиправній діяльності та організованій злочинності на державному кордоні.
18 квітня 2007 року у місті Кардіфф (Уельс) президент УЄФА Мішель Платіні оголосив результати голосування з вибору країни-господаря чемпіонату Європи з футболу 2012, за яким, однією з переможців, стала спільна заявка України та Польщі. Саме з цього моменту починає свій відлік процес підготовки української держави до прийому вболівальників та учасників Євро 2012.

Перед керівництвом держави постало завдання не лише внутрішньодержавного облаштування, а й забезпечення належних умов для іноземних вболівальників, які будуть перетинати український кордон. В цьому процесі були задіяні всі державні органи та служби, проводилися наради, міжнародні зустрічі, розроблялися та втілювалися в життя різного роду заходи.

Зроблено чимало, і тепер, коли до початку фінальної частини лишаються лічені дні, постало питання забезпечення протидії протиправній діяльності та організованій злочинності на державному кордоні, відповідного рівня безпеки та правопорядку під час проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Саме з метою узгодження спільних дій 26 квітня 2012 року в приміщенні Рівненської обласної державної адміністрації під головуванням заступника голови Рівненської обласної державної адміністрації Лавренчука А.О. та за участі представників правоохоронних та контролюючих органів Рівненщини відбулася міжвідомча робоча нарада з питання активізації протидії протиправній діяльності та організованій злочинності на державному кордоні та з метою забезпечення відповідного рівня оперативного забезпечення проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Основним питанням, яке виносилося на обговорення, стало питання активізації протидії протиправній діяльності та організованій злочинності на державному кордоні, а також забезпечення відповідного рівня оперативного забезпечення проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Як результат, в ході наради було прийнято ряд рішень, які спрямовані на забезпечення тісної співпраці та взаємодії між правоохоронними та контролюючими органами з метою забезпечення безпеки, правопорядку та попередження правопорушень під час проведення ЄВРО-2012 в пунктах пропуску на українському кордоні, розроблено спільний план дій, який спрямований на забезпечення протидії протиправній діяльності та організованій злочинності в період проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 з футболу.

Поряд з цим, також було наголошено й на забезпеченні високого рівня поваги до іноземних туристів, які будуть слідувати через пункти пропуску або знаходяться на території Рівненської області. Саме від цього буде залежати остаточне враження іноземних гостей від нашої держави – України.





На правах реклами