Ми у Facebook
03.05.2012, 16:27

Держфінінспеція виявила на рівненських підприємствах фінансових порушень на 12 млн грн

Майже на 12 мільйонів гривень фінансових порушень, що призвели до втрат ресурсів, виявили з початку цього року ревізори Державної фінансової інспекції в Рівненській області: сума недоотриманих фінансових ресурсів становить 3,9 млн грн, незаконні, нецільові витрати та недостачі – 7,9 млн гривень.
Вжитими заходами забезпечено відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму 9,6 млн грн., що становить майже 81,3% від загальної суми виявлених.

Про це OGO.ua повідомила прес-секретар Державної фінансової інспекції в Рівненській області Любов Клекотка.

Найбільш масштабні контрольні заходи проведені на виконання доручення прем’єр-міністра України в Державних підприємствах «Зірненський спиртовий завод», «Шпанівський експериментальний завод харчових екстрактів», якими встановлено фінансових порушень, що призвели до втрат ресурсів, майже на 4 млн гривень.

Півтора мільйона гривень збитків задокументовано за результатами позапланової ревізії у ВП «РАЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» та інше.

- Загалом, - як зазначив у своєму виступі начальник Державної фінансової інспекції в Рівненській області Святослав Каблак, - інспекцією забезпечено належний рівень виконання завдань щодо здійснення державного фінансового контролю в регіоні. Однак є багато питань, які потребують вирішення.

Які це питання і як їх виконувати, обговорювали з керівництвом інспекції начальники територіальних структурних підрозділів, керівники відділів обласного апарату ДФІ в Рівненській області.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ