Ми у Facebook
08.05.2012, 15:21

Наскільки чистішою стала Рівненщина після акції "Зробимо Україну Чистою" [+Фото]

28 квітня в Рівному та в багатьох районних центрах Рівненщини стартувала Всеукраїнська акція “Зробимо Україну Чистою”. Слід зазначити, що акція відбувалась не лише 28 квітня, а й упродовж тижня після офіційного старту.
Координатори точок прибирань усіх міст Рівненщини гуртували волонтерів для прибирання за принципом добровільності та бажання. Якщо цей принцип буде сповідуватись і надалі, акція матиме величезний успіх в майбутньому та отримає багато позитивних викликів.

У цілому цього року на Рівненщині вийшло близько 500 волонтерів, які зібрали 530 120-літрових пакетів сміття, а також дві машини сміття на річці Устя, що у Рівному.

Детальна статистика прибирання на Рівненщині 2012:




МІСТО - КІЛЬКІСТЬ ЗІБРАНОГО СМІТТЯ - КІЛЬКІСТЬ УЧАСНИКІВ

РІВНЕ - 80 ПАКЕТІВ + дві машини сміття для річки УСТЯ - 250
ОСТРОГ - 60 пакетів для сміття - 40
ДУБНО - 25 пакетів для сміття - 20
ГОЩА - 65 пакетів для сміття - 18
ВОЛОДИМИРЕЦЬ - 100 пакетів для сміття - 45
КОСТОПІЛЬ - 20 пакетів для сміття - 15
САРНИ - 60 пакетів для сміття - 21
КУЗНИЦОВСЬК - 50 пакетів для сміття - 30
РАДИВИЛІВ - 25 пакетів для сміття - 14
ЗДОЛБУНІВ - 45 пакетів для сміття - 18

Костопіль
Костопіль


Гоща
Гоща


- Слід відзначити, що до акції в Рівненській області долучились національні партнери акції “Зробимо Україну Чистою” “Надра Банк” та мережа магазинів “Watsons”, - наголосив координатор акції “Зробимо Україну Чистою” в місті Рівне Віталій Примак. - Величезна подяка за участь в акції Рівненському підприємству "Рівнеенерго" в Рівненській області за очищення річки Устя від сміття, адже саме волонтери "Рівнеенерго" назбирали дві машини сміття.

У Рівному активісти “Зробимо Україну Чистою” вирішили підтримувати і надалі тих, хто матиме бажання прибирати сміття, ресурсами, а саме рукавичками та сміттєвими пакетами.

Позитивним явищем є те, що в наступному році акція “Зробимо Україну Чистою” відбудеться краще, тому що під час цьогорічної акції склалась команда, яка готова нести зміни в екологічне становище України.

ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Рівненська молодь зробить Україну чистою
Рівняни робитимуть Україну чистою — почнуть з рідного міста [Анонс]
Активісти ініціативи "Зробимо Україну Чистою" закликають рівнян вийти на прибирання





На правах реклами