Ми у Facebook
10.05.2012, 18:54

У Рівному — новий набір до Школи універсального журналіста

Цікавишся роботою телеведучого, журналіста? Тоді ця інформація - для тебе! У Рівному розпочався новий набір до Школи універсального журналіста. Це спільний проект “ОГО” і телеканалу “Рівне 1”. Щоб подати заявку — достатньо написати на vg2001@ukr.net.
Школа універсального журналіста - це не нудні уроки чи лекції, а живе спілкування активної молоді, яка прагне дізнатись більше про основи роботи журналіста, отримати реальне уявлення про те, як виглядає журналістика зсередини!

Заняття у ШУЖ проводяться упродовж 10 днів (два тижні, крім суботи та неділі), з 18 до 20 години щодня. Для запису достатньо написати на vg2001@ukr.net або зателефонувати (050) 339 39 85. Також необхідну інформацію можна отримати, долучившись до групи ШУЖ "В Контакте".

Школа універсального журналіста — це:

- основи роботи журналіста — за десять вечорів;

- чітке уявлення про реальні умови роботи журналіста у Рівному;

- корисні контакти та цікаві знайомства;

- мінімум теорії — максимум практики;

- телевізійні проби у студії "Рівне 1";

- підтримка випускників у подальшій діяльності.

Прийом на навчання проводиться за результатами співбесіди.



Бажаєте записатись на ШУЖ? Телефонуйте (050) 339 39 85, пишіть на vg2001@ukr.net

Вік учасників - від 15 до 25 років. (В окремих випадках можливі винятки).

Школа універсального журналіста: що дає таке навчання? [ОПИТУВАННЯ]



Група ШУЖ "В Контакте": фото, відео, спілкування з випускниками

Школа універсального журналіста проводиться з 2006 року. За цей час її випускниками стало більше трьох сотень молодих людей не лише з Рівного і всіх без винятку районів Рівненської області, а й із Волинської, Львівської, Хмельницької, Івано-Франківської, Донецької та Херсонської областей. Значна їх частина нині працює журналістами, теле- та радіоведучими, редакторами у засобах масової інформації Рівного та інших регіонів; успішно здобуває фах журналіста у провідних університетах України.

На Рівненщині Школа універсального журналіста зібрала учнів із 5 областей

Навіть якщо ви не пов'яжете життя з журналістикою - знання та практичні навички, які дають на ШУЖ, будуть корисними для будь-якої молодої людини, яка прагне стати успішною!

Презентація навчального посібника "Школа універсального журналіста"


Щоб записатись до Школи універсального журналіста та отримати детальнішу інформацію про умови навчання, достатньо написати на vg2001@ukr.net або зателефонувати (050) 339 39 85.

Група ШУЖ "В Контакте"





На правах реклами