Ми у Facebook
15.05.2012, 11:02

Відомий етно-гурт «Фолькнери» у Рівному співатиме та презентуватиме свій фільм [Анонс]

19 травня навдивовижу автентичні музиканти з відомого київського музичного гурту «Фолькнери» презентуватимуть у Рівному результати своєї етнокультурної вело експедиції від Ужгорода до Луганська – фільм «Країна скарбів». Не обійдеться, звісно, і без концертної програми.
Три музиканти гурту «Фолькнери» – Володимир Муляр, Ярина Квітка та Юлія Совершенна – у серпні-вересні 2011 року проїхали на велосипедах всю Україну із заходу на схід, з Ужгорода до Луганська, подолавши відстань у 2011 кілометрів. Музиканти здійснили свою подорож за півтора місяця.

Результатом такої екстремально-культурної подорожі став фільм «Країна скарбів», прем’єра якого відбулася у Києві у квітні. Цієї суботи ж, 19 травня, музиканти презентують фільм і в Рівному, у МЕТРі (Молодіжний центр за адресою: Соборна, 14А) на запрошення Молодіжної Платформи «ЯСКРАВО».



- “Фолькнери» – ті, що збирають по світу пісні-скарби та відтворюють їх у своєму оригінальному баченні. – розповіла OGO.ua координатор зустрічі Олександра Огонь. – Більше того, «Фолькнери» – це молоді креативні люди, що обожнюють музику, народну творчість та подорожі. Я впевнена, рівненській молоді буде про що поспілкуватися та чим поділитися з музикантами.



Після презентації фільму на гостей зустрічі чекає живий виступ гурту.

Початок зустрічі: о 18-00.

Попередній продаж квитків: 20 грн.
В день концерту: 30 грн.
У продажу всього 60 квитків.

Бронювання за телефоном:
Олександра (Аля) - (097)936-13-31


Довідка:
Фолькнери – гурт мандрівних музикантів, заснований в 2009 році, які подорожують по країні та світу на велосипедах, збираючи автентичні пісні. Далі – “реінкарнують” їх, надаючи сучасного звучання. Свою унікальність гурт вбачає в поєднанні автентики та модерних драйвових ритмів, етно та альтернативних стилів музики.

Фолькнери стали кращим етно-колективом 2011 року на міжнародному фестивалі «Mikołajki Folkowe» в Любліні (Польща). Крім 1-го місця гурт в результаті народного голосування з великим відривом переміг у номінації «Приз глядацьких симпатій».

Гурт регулярно концертує, він був учасником багатьох відомих фестивалів, таких як «АртПоле», «Трипільське коло», «Terra Heroica», «Рожаниця», «Країна Мрій Різдвяна», «Mikołajki Folkowe» (Польща), «Рок-Коляда».





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ