Ми у Facebook
24.05.2012, 10:15

На Рівненщині неповнолітня повія за годину заробляла сто гривень

Днями працівники міліції задокументували факт заняття проституцією неповнолітньою. Мешканка обласного центру, 17-річна Богдана, в такому юному віці, вже вдруге затримана правоохоронцями за надання сексуальних послуг. За годину "втіх" дівчина брала з клієнтів сотню гривень.
Про це OGO.ua повідомили із сектору зв’язків з громадськістю УМВС.

Їй ледь вистачило сил і терпіння закінчити дев’ять класів загальноосвітньої школи та отримати свідоцтво про неповну середню освіту. Тож питання продовження навчання навіть і не поставало. Втім, для розваг і пристойного одягу потрібні були гроші, які щоразу Богдана канючила у мами. А остання заробляла на прожиття власним тілом. Тож, як кажуть, яблуко від яблуні далеко не падає…

Як з’ясувалося пізніше, юна "жриця кохання" працювала лише час від часу, але місце її роботи було постійним — біля автозаправної станції на вулиці Київській обласного центру. Як стверджує сама Богдана, такий вид заробітку її повністю влаштовує і здобувати іншу професію вона не збирається. Мама неповнолітньої не заперечує проти таких заробітків, адже й сама неодноразово затримувалася міліцією за заняття проституцією. Як і минулого, так і цього разу за неналежне виховання своєї неповнолітньої доньки вона притягнута до адміністративної відповідальності за статтею 184 КУпАП.

— За частиною 2 статті 181-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (зайняття проституцією вчинене повторно) на дівчину складено протокол. Рішення з цього приводу згодом прийматиме суд, — повідомила начальник ВКМСД Рівненського МВ УМВС Олена Кравчук. — Тепер юній рівнянці загрожує штраф. Можливо, це змусить її переосмислити своє ставлення до моральності.






На правах реклами