Ми у Facebook
29.05.2012, 14:34

Найуспішніша модель Рівненщини поїде на конкурс краси у Казахстан [+Фото]

Рівнянку Лілію Боць запросили на міжнародний конкурс краси Miss KhunShatur-2012. У Казахстані 19-річна модель агенства "Панна" предствалятиме Україну. А зовсім нещодавно дівчина у війшла у ТОП-8 найкрасивіших учасниць конкурсу "Королева України".
Свою модельну кар’єру дівчина розпочала ще у 14 років. Тоді завдяки співпраці з агентством "Панна" дівчина отримала змогу попрацювати з модельєрами і фотографами у Мілані та Парижі. Пізніше дівчина брала участь у зйомках та показах мод у Токіо, а також у Москві.



Лілія Боць – одна з найпопулярніших рівненських моделей на Ukrainian Fashion Week. Вона була учасницею чотирьох тижнів моди поспіль.
Демонструвала одяг від найвідоміших українських та закордонних дизайнерів Андре Тана та Лариси Лобанової, Ольги Громової, Лілії Літковської, Христини Бобкової, Едуарда Насирова, Анни Бублик, Зінаїди Ліхачової, дому моди RITO, Світлани Бевзи, дизайнерського дуету Наталії Каменської, Олесі Кононової та багато інших.






Більше фото Лілії Боць в фотогалереї

Також фото дівчини прикрашали обкладинки журналів "Сезони моди" та "ТОП-10".



Більше фото Лілії Боць в фотогалереї

А цьогоріч дівчина вперше вирішила спробувати свої сили у конкурсах краси. Дівчина стала однією з чверть фіналісток конкурсу "Королева України-2012". Там дівчина виборола титул "Королева стилю" та достроково потрапила до фіналу конкурсу. Втім високо оцінило дівчину журі і на фіналі — вона потрапила у вісімку найкрасивіших та отримала титули Queen of Lise Charnel та "Королева телеглядацьких симпатій".



— Після фіналу "Королеви України" планувала відпочити та присвятити себе навчанню, — розповіла красуня. — Проте виявилось, що часу на відпочинок буде зовсім обмаль, адже мене запросили на участь у конкурсі Miss KhunShatur-2012.



Більше фото Лілії Боць в фотогалереї

Змагатися на міжнародному конкурсі краси в Казахстані Лілія Боць буде вже влітку цього року.





На правах реклами