Ми у Facebook
30.05.2012, 11:29

Депутату Рівненської облради здалось, що за ним стежать

За депутатами Рівненської обласної ради стежать. Принаймні саме у цьому запевняли на черговому сесійному засіданні присутніх.
Чи то не всі депутати удостоїлися честі потрапити під стеження, чи то не всіх це так непокоїть — питання риторичне. Втім, голову фракції ВО «Свобода» у Рівненській обласній раді Олега Осуховського надмірна цікавість до його персони та однопартійців, схоже, бентежить.

З цього приводу він навіть зачитав депутатське звернення до правоохоронних органів. Зокрема, просив відреагувати на такі заяви політичних діячів.

- За депутатами від «Свободи» постійно стежать, - запевняв Осуховський. - Кілька місяців тому підпалили авто Олексія Бучинського (депутат Рівнеради від «Свободи» - авт.), але винуватих так і не знайшли. 9 травня знову була вчинена спроба підпалу. Нападники були з битами та тримали в руках пляшку із займистою речовиною. Добре, що їх помітили сусіди, які й злякали зловмисників. Ми склали фотороботи, але їх все одно досі не знайшли.

І хоч підтримати таке звернення депутати облради не захотіли, втім правоохоронці відреагували.

Начальник УМВС у Рівненській області Василь Лазутко стверджує, що міліція за опозицією не стежить і «заказних» справ немає.

- Ніхто нам таких вказівок не давав, - каже Василь Лазутко. - Ми працюємо виключно у правовому полі.

За його словами, слідчий приховав від нього факт злочину стосовно майна одного із свободівців.

Василь Лазутко запевняє, що цього слідчого покарають, а справу про підпал розслідують.

Інші матеріали до теми:
Що відкривали, підривали та обговорювали у Рівному протягом 2011 [ОГЛЯД]





На правах реклами