Ми у Facebook
31.05.2012, 12:32

Ексклюзивний голлівудський макіяж у Рівному створює студія Ольги Гурської [Фото+Відео]

У Рівному не так багато професійних візажистів. Одна з них — стиліст-візажист Ольга Гурська, яка входить до когорти кращих спеціалістів в Україні. У школі-студії Ольги Гурської вміло підкреслять красу кожної рівнянки та створять ексклюзивний макіяж на всі випадки життя.
Усі хочуть бути красивими, справляти гарне враження та зачаровувати оточуючих. Особливо у найпам’ятніші та найвідповідальніші моменти життя. Найчарівніша наречена, успішна бізнес-леді, актриса, модель чи звичайна жінка — чарівні завжди. І для цього не потрібні найдорожча розрекламована косметика чи захмарної вартості медичні процедури. Все геніальне — просто! Досвід, художній смак, професійні навички та вправні руки стиліста-візажиста вдало підкреслять природну красу кожної жінки. І чим вищий професійний рівень фахівця — тим кращий результат. От тільки професійних візажистів міжнародного класу у місті не так багато. Більшість кращих, як і вершки модного світу, — у столиці. І потрапити до когорти кращих можуть тільки найкращі.



— Займаюсь візажем з 2005 року. За роки роботи намагалась постійно вдосконалюватись та переймати нові знання та навички в кращих спеціалістів, — розповіла стиліст-візажист Ольга ГУРСЬКА. — Адже світ моди постійно змінюється і ти мусиш постійно навчатись.




Ольга пройшла у Києві курс навчання професійному візажу та профільні курси різноманітних видів make up у найвідоміших фахівців. Ольга Гурська стала одним з кращих візажистів на міжнародному чемпіонаті з перукарського мистецтва, нігтьової естетики та декоративної косметики "Невські береги".



Тривалий період працювала у команді найкращих візажистів у столиці, де працювала з провідними моделями, акторами. Роботи Ольги Гурської високо оцінили і європейські майстри макіяжу і бодіарту. Портфоліо Ольги Гурської опубліковане на центральних сторінках одного з найкращих професійних сайтів для візажістів. А саму авторку запрошують поділитись досвідом з європейськими колегами на майстер-класах.



— За той час багато навчилась, але далі вирішила працювати все-таки у Рівному. Тому створила тут власну студію візажу, — розповідає Ольга Гурська. — До кожного клієнта обираю індивідуальний підхід, адже хороший візажист має бути також і стилістом, і дизайнером, і навіть психологом. Тоді можна створити неперевершений образ для кожного.
У студії Ольги Гурської створять усі види макіяжу: весільний, вечірній, коктейльний, діловий, віковий, подіумний та фантазійний. Зайвим підтвердженням професійного підходу є відгуки вдячних клієнтів та слава одного з кращих візажистів Рівного.



Ольга Гурська — перший візажист, який запровадив у Рівному моду на бодіарт для вагітних. Саме вона створювала ексклюзивний візаж та бодіарт для учасниць двох сезонів першого в Україні конкурсу для вагітних "Пузата мама".



Неперевершений майстер мейкапу Ольга Гурська, є також викладачем та наставником. Вона — керівник школи візажу. Ольга навчає базовому, салонному та альтернативному макіяжу. Тут усі охочі можуть опанувати теорію і практику майстерності make up. А також пройти стажування не тільки у кращих салонах міста, а й на телебаченні.

Студія Ольги Гурської працює в офісі 903 готелю "Турист". А отримати консультацію можна за тел.: 067-382-81-34 або e-mail: olgagurski@mail.ru та на сайті: www.visage.rv.ua





На правах реклами