Ми у Facebook
06.06.2012, 11:43

На трасі Київ-Чоп біля Рівного горіла вантажівка [+Фото]

У вівторок, 5 травня, о 19.54 до оперативно-дистпечерської служби Територіального управління МНС України у Рівненській області надійшло повідомлення про пожежу вантажного автомобіля "Мерседес" на трасі Київ-Чоп поблизу села Антопіль Рівненського району.
Одразу до місця виклику було направлено два чергових пожежно-рятувальних відділення міста Рівне та оперативно-координаційний центр обласного управління МНС. Даний автомобіль був завантажений паралоном, що сприяло швидкому розповсюдженню вогню. Також ускладнювали гасіння осередки займання, що знаходилися у важкодоступних місцях. Тому рятувальникам для ефективного гасіння пожежі довелося застосувати повітряно-пінні стволи.

Про це OGO.ua повідомив капітан служби цивільного захисту Дмитро Мельник, провідний фахівець Відділу роботи із ЗМІ та громадськістю у Рівненській області.

Лише завдяки оперативним діям вогнеборців, місцевих жителів та працівників ДАІ, які регулювали рух, пожежу вдалося швидко приборкати, автомобіль та вантаж врятувати. Наразі причина пожежі з’ясовується.








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ