Ми у Facebook
13.06.2012, 18:00

У Рівному запроваджують нічний "сухий закон"?

Придбати пляшку алкогольного напою посеред ночі у Рівному стає практично неможливо. Члени виконкому, якщо і дозволяють магазинам працювати цілодобово, то доступ до алкогольних відділів на ніч перекривають.
Щоразу суворіше ставляться до питання продовження режимів роботи торгових точок та розважальних закладів у Рівному члени міськвиконому. Кожного засідання вони обговорюють подібні питання, та щораз більше вимог мають до претендентів. Особливо це стосується тих, хто хоче працювати цілодобово.

"Від і До" на пивзаводі цілодобово вже не працює. Те ж чекає і "Сільпо" біля автовокзалу?

Цього разу члени міськвиконкому підтримали прохання ТзОВ "ПАККО Холдинг" та встановили цілодобовий режим роботи супермаркету "ВОПАК" на вул. Київській, 10. Але врахували побажання координаційної ради: заборонити продавати у супермаркеті алкогольні напої з 22.00 до 8.00. За таку ж заборону для універсаму “Сільпо”, вірогідно, проголосують наступного засідання. Принаймні підготувати проект такого рішення вирішили після вивчення криміногенної ситуації у районі торгової точки.

У Рівному алкоголь вночі не продаватимуть?

- Аби нас не звинуватили в упередженості до "Сільпо", можливо, варто взагалі проаналізувати дотримання громадського порядку у місцях, де розташовані цілодобові заклади торгівлі та криміногенну ситуацію поряд, а тоді винести це рішення “пакетом”, - запропонував колегам член виконкому Роман ДЕНИСЮК.

- Ми підготуємо таку інформацію, проаналізуємо, що і як. Але, якщо не помиляюсь, у нас є всього кілька підприємств, які працюють цілодобово. Тому у нас немає сенсу повністю забороняти продаж алкоголю вночі. Тим паче, що таке обмеження і так враховується щоразу, - зазначив начальник міського управління торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування населення Ігор ОСТАПЕНКО.





На правах реклами