Ми у Facebook
14.06.2012, 13:15

На Рівненщині обиратимуть мера "Студентської республіки"

16-17 червня на території мисливсько-рибальського господарства "Костопільське" в с. Козлин Рівненського району відбудеться Рівненський регіональний етап молодіжного мультифестивалю "Студентська республіка-2012".
На учасників фестивалю чекає квест, чемпіонат інтелектуально-рольової гри "Мафія", конкурс аматорського відео, інтелектуальні ігри (брейн-ринг, що? де? коли?), спортивні ігри (волейбол, футбол, бадмінтон), участь у семінарах, тренінгах, можливість стати свідком весілля чи навіть його винуватцем при постійно діючому РАЦСі…

І поки мешканці будуть насолоджуватися відпочинком, милуватимуться краєвидами тутешньої природи та смажити шашлики, політичні партії будуть плести свої інтриги, проводити PR-акції, передвиборчі кампанії, кандидати у мери будуть завойовувати довіру громадян, шукати нові методи агітації, придумувати гасла та програми, організовувати бунти та акції протесту, змагатися в дебатних турнірах. І все це заради того, щоб стати Студентським мером Рівного та депутатом студентського магістрату.

Наприкінці серпня команда переможців вирушить до Криму боротися за посаду президента СтудРеспубліки та братиме активну участь у розбудові студентської країни!

- До участі у фестивалі запрошуємо всіх студентів приєднатись, позмагатись і просто незабутньо провести час, - закликає регіональний координатор "Студентської республіки" Наталія Малиновська. - Якщо ти активний та амбітний, позитивний і маєш власну думку, хочеш змінити себе та свою країну на краще, - тоді Студреспубліка саме для тебе!

Ми гарантуємо позитивний настрій, незабутні враження, захоплюючі ігри, цікаві завдання, приємні зустрічі.

Від вас: усміхнені обличчя, позитивний настрій, бажання пограти та прагнення перемогти!

Обов’язковою умовою участі у фестивалі є онлайн-реєстрація www.studrespublika.com





На правах реклами