Ми у Facebook
18.06.2012, 16:15

ДТП на Рівненщині: у лобовому зіткненні загинула молода жінка

У ДТП постраждали і водії, і пасажири цих автомобілів, а 28-річна пасажирка ВАЗ від отриманих травм загинула на місці події.
17 червня близько 20.10 на автодорозі Київ-Ковель водій автомобіля JEEP Cherrokee, киянин 44-річний Сергій, рухаючись зі сторони Києва в напрямку Сарн, не справився з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем ВАЗ-2106 під керуванням 28-річного Сергія, жителя смт Іванків Київської області, який рухався прямо в зустрічному напрямку.

Внаслідок ДТП постраждали і водії, і пасажири цих автомобілів, а 28-річна пасажирка ВАЗ від отриманих травм загинула на місці події.

Водій ВАЗа отримав ЗЧМТ, політравму, забій грудної клітки, перелом правого стегна, травматичний шок, госпіталізований в реанімаційне відділення Сарненської ЦРЛ.

Пасажир ВАЗа 5-річний Антон отримав закритий перелом середньої третини лівої ліктевої кістки та госпіталізований в травматологічне відділення Сарненської ЦРЛ.

Пасажир джипа 47-річний Олег, житель Києва, отримав ЗЧМТ, струс головного мозку, перелом правого стегна, забій грудної клітки, госпіталізований в травматологічне відділення Сарненської ЦРЛ.

Про це повідомили з прес-служби ВДАІ УМВС.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ