Ми у Facebook
02.07.2012, 12:11

На Рівненщині чоловік підвіз односельця, а той угнав його машину

Минулої неділі, 1 липня, в селі Межиріч Острозького району було скоєно незаконне заволодіння автомобілем ВАЗ-2101, який належить місцевому жителю 44-річному Анатолію.
Власник легковика повідомив правоохоронців про те, що під час руху його зупинив односельчанин 42-річний Володимир, раніше судимий та попросив його підвезти у попутному напрямку. Приїхавши у село, Анатолій на деякий час вийшов із автомобіля. Відсутністю власника миттєво скористався пасажир, який відразу пересів за кермо і почав їхати.

Анатолій, щоб зупинити автомобіль, схопився за передні дверцята. Однак зловмисник ВАЗівку не зупиняв, а навпаки набирав швидкості, намагаючись позбутися власника. Декілька метрів Анатолій з усієї сили тримався за автомобіль, який на швидкості волік його по дорозі. Але, не втримавшись, чоловік впав, отримавши значні тілесні ушкодження.

Зрозумівши, що його автомобіль викрадено, Анатолій негайно повідомив у міліцію.

Відразу на розшук легковика були задіяні наряди із числа працівників Острозького МРВ.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів співробітники ДАІ Острозького МРВ знайшли автомобіль на території АЗС "ОККО" у місті Острог на вулиці Острозького та затримано 42-річного Володимира, який підозрюється у скоєнні даного злочину.

За попередніми даними Володимир скоїв незаконне заволодіння під впливом наркотичних речовин. Наразі зловмисника затримали, а автомобіль помістили на територію Острозького МВ УМВС.

За даним фактом ведеться слідство.

Про це повідомили з прес-служба ВДАІ УМВС.





На правах реклами