Ми у Facebook
03.07.2012, 20:00

На Рівненщині відбудеться Всеукраїнський рок-фестиваль "ТАРАС БУЛЬБА - 2012"

13-15 липня 2012 року в Дубні на Рівненщині відбудеться Всеукраїнський рок-фестиваль “Тарас Бульба”.
Це один з небагатьох конкурсних фестивалів, що спрямований на підтримку молодих українських гуртів. Недарма його називають фестом-легендою, або ж "знаком якості", через який проходить безліч молодих виконавців.

Цього року в конкурсі взяли участь понад 140 колективів з різних регіонів країни. Наразі тривають відбіркові тури в Києві, Львові, Рівному, Харкові. За підсумками на фестиваль буде запрошено біля 20 команд.

Як розповіли OGO.ua в оргкомітеті фестивалю, гостями цього року будуть гурт “Мандри”, Ілларія, “W.H.I.T.E.”, “Чумацький шлях”, “Luchesk Band”, “Sюr Band”, “Порцеляна”, “Хмародери”, “Світло темряви” та інші.

Також у програмі рок-фестивалю “Тарас Бульба-2012”: виставка-продаж “Алея майстрів” (проведення майстер-класів народного та декоративно-ужиткового мистецтва), мистецтво бодіарту, фотовиставка та показ креативного авангардного бачення “Найкрутіша рок-зачіска” і флешмоб. Гостей пригощатимуть кулішем представники козацтва.

Цього року фестиваль пройде не на традиційному місці, у центрі, а на околиці – на стадіоні “Спартак”. Вхід на фестиваль буде платний, але символічний.





На правах реклами