Ми у Facebook
04.07.2012, 13:30

“ОГО” та Юрко Журавель подарують рівнянам нову велопарковку [+Фото]

Велосипедисти-ентузіасти вирішили подарувати рівнянам ще одну незвичайну велопарковку у вигляді герба Рівного! Це — подарунок рідному місту від засновника “ОГО” Віктора Данилова та лідера гурту “OT VINTA” Юрка Журавля з нагоди 20-річчя газети “ОГО”!
Ідея відкриття велопарковки поблизу Видавничого дому "ОГО" виникла відразу після того, як ініціативна група велосипедистів міста на чолі з гуртом “OT VINTA” та громадським об’єднанням "Діти підземелля" організувала у центрі Рівного масовий та видовищний “Велодень”!



У Рівному на велодень з "От вінта" зібралось кілька тисяч велосипедистів

Лідер гурту “OT VINTA” Юрко Журавель є автором ідеї цих унікальних парковок. До кінця літа він і його колеги планують встановити ще близько двадцяти таких велоконструкцій у різних куточках міста. Однією з них і стане велопарковка у дворику поблизу редакції “ОГО”, біля інформкафе "Репортер OGO.ua" за адресою: вул. Шкільна, 2.



У Рівному велосипеди паркуватимуть у гербах

Допомогли реалізувати ідею відкриття парковки в цьому місці друзі "ОГО", а також сам Юрко Журавель.

Паралельно відбудеться відкриття ще однієї велопарковки поблизу рекламної агенції "Чегевара", яка виступила партнером заходу і люб’язно надала поліграфічні послуги, необхідні для реалізації задуму.

Відкриття парковки відбудеться у четвер, 5 липня, близько 16 години. Поблизу редакції "ОГО" зберуться автори ідеї, організатори та представники місцевих ЗМІ. Запрошуємо всіх бажаючих рівнян відвідати цю урочисту подію :)

І не забудьте приїхати на велосипеді!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ