Ми у Facebook
09.07.2012, 16:09

Наречену-втікачку з Рівненщини знайшли з коханим на пляжі озера на Волині

Втекла з дому, аби вийти заміж. Майже три доби працівники міліції невтомно шукали 16-річну жительку Сарн, яка самовільно залишила місце проживання, прихопивши з собою близько півтори тисячі доларів США та особисті документи.
До Сарненського райвідділу міліції звернувся батько зниклої 16-річної дівчини з проханням відшукати дитину. Як з’ясувалось, його донька самовільно залишила місце проживання, взявши з дому 1500 доларів США і свій паспорт. За попередньою інформацією, на автомобілі таксі, спільно з невстановленим чоловіком, відправились у напрямку міста Костопіль, що на Рівненщині.

На розшук неповнолітньої негайно були задіяні працівники міліції міськрайвідділів, ВКМСД УМВС України в Рівненській області та Ківерцівського РВ УМВС України у Волинській області, повідомили OGO.ua з сектору зв’язків з громадськістю УМВС України в Рівненській області. Завдяки спільним зусиллям та проведеними оперативно-профілактичними заходами, 16-річну дівчину знайшли на пляжі біля озера Солдатське у Ківерцях Волинської області. Там вона відпочивала з 38-річним чоловіком, який, до того ж, розшукувався за вчинення крадіжки. Наречена-втікачка знала його давно, адже він є її родичем.

На щастя, таки незаміжню дівчину працівники міліції уже повернули додому, а горе-нареченому доведеться поспілкуватись із правоохоронцями.






На правах реклами