Ми у Facebook
13.07.2012, 16:00

У Рівному Олександр Харват презентував індійські контрасти [+Фото]

12 липня в Рівненському обласному краєзнавчому музеї рівненський фотохудожник та мандрівник Олександр Харват презентував виставку "Індія. Контрасти". Автор в рамках проекту "Обличчя Планети Земля" презентував фотозвіт мандрівки в одну з найзагадковіших країн.
Індію Олександр Харват відвідав на запрошення місцевого фотографа. Під час мандрівки рівненський фотограф став VIP-гостем на індійському весіллі, відвідав найцікавіші куточки західної Бенгалії, Делі та Агри. Крім того побував на кустарній цегельній фабриці та у лікарні.

Фоторепортаж з відкриття виставки

— В Індії майже немає вільних від людей місць. Міста та невеличкі селища фактично з'єднані між собою. Повсюди хтось живе. Проте найбільше враження на мене справила місцева фабрика цегли, де живуть і працюють усі від мала до велика, — зауважив Олександр Харват. — В Індії все настільки перемішано. Наприклад, вулиці — це постійний базар наполовину з будівництвами, які ніколи не завершуються. У мене як у водія волосся дибки ставало від дорожнього руху в індійських мегаполісах. А індійцям хоч би що, вони звикли їздити у такому дорожньому хаосі.

Авторську фотовиставку "Індія. Контрасти" Харват презентував вдруге. Адже навесні оцінити її могли мешканці Львова у галереї Василя Пилипюка "Світло і тінь". У Рівному експозицію прийняв Рівненський обласний краєзнавчий музей. Не обійшлося на відкритті і без індійський танців та музики, а також демонстрації відеофільмів, знятих під час подорожі.

Виставку можна переглянути у музеї з 12 липня до 12 серпня 2012 року.

Фоторепортаж з відкриття виставки





На правах реклами