Ми у Facebook
14.07.2012, 11:03

У Рівному відкрили фотовиставку пам'яті Миколи Демченка [+Фото]

У рівненській фотогалереї "Час" відкрилась фотовиставка, присвячена відомому фотохудожнику Миколі Демченку. Друзі фотографа зібрали не тільки кращі роботи фотографа, а й світлини з найкращими моментами його життя.
Фотовиставку учасники клубу "Час" разом з дочкою фотографа Тетяною Демченко готували майже півроку. За словами фотохудожника Едуарда Хитрого, одразу ж після втрати Миколи Демченка ніхто з близьких та друзів не зміг взятись за організацію виставки. Натомість згадати одного з найталановитіших рівненських фотографів вирішили напередодні його дня народження.

Фоторепортаж з відкриття виставки

— Всі пам’ятали Миколу не тільки як фотографа, а й технічного спеціаліста, — розповів Едуард Хитрий. — Він міг повернути до життя або скомбінувати будь-які професійні засоби. Також він був одним із засновників фотоклубів "Орбіта" та "Час".

Більшість роботи з підготовки виставки взяла на себе дочка фотографа Тетяна Демченко.

— Тато був дивовижною людиною і він назавжди залишиться з нами у наших серцях та світлинах. Тому кожен відвідувач фотовиставки може взяти з собою його фотороботи. Так він хотів, — розповіла Тетяна.
Під час відкриття виставки Тетяна показала і авторський відеофільм, присвячений батькові.





На правах реклами