Ми у Facebook
16.07.2012, 16:46

Рівнянам пропонують відчути себе телезіркою, завітавши до кінотеатру

Виграти безкоштовне навчання у Школі універсального журналіста ВД "ОГО" і ТРК "Рівне 1" з телепробами у студії Першого місцевого зможе будь-хто, хто з 15 липня до 15 серпня придбає квиток на будь-який фільм у багатозальному кінотеатрі "Мультиплекс" у кіноцентрі "ЕРА" і заповнить анкету на касі!
Умови акції, яку проект "Школа універсального журналіста" проводить спільно з багатозальним кінотеатром "Мультиплекс", - прості: придбай квиток на будь-який фільм, заповни та залиш на касі коротеньку анкету (її заповнення займе не більше однієї хвилини!) - і чекай 15 серпня, коли відбудеться розіграш! Серед усіх претендентів буде розігране одне безкоштовне місце у Школі універсального журналіста Видавничого дому "ОГО" і телеканалу "Рівне 1", яка розпочнеться у Рівному 15 серпня!

- Багатозальний кінотеатр "Мультиплекс", що у кіноцентрі "ЕРА", відвідує багато молоді - активної та енергійної, охочої до нових вражень, цікавого та корисного проведення часу, - каже ініціатор спільної акції, керівник Школи універсального журналіста, головний редактор ВД "ОГО" Віталій Голубєв. - Саме таку молодь об'єднує наша Школа. Ось ми і вирішили: нехай хтось із кіноглядачів отримає змогу пройти навчання у ШУЖ! А за щасливцем, впевнений, потягнуться і друзі та знайомі! Адже, по-перше, разом - веселіше. А, по-друге, - це вже для нас гарна традиція: випускники Школи розповідають про свої незабутні позитивні враження друзям, і вони також стають нашими слухачами!

Директор багатозального кінотеатру "Мультиплекс" у кіноцентрі "ЕРА" Марія Шульган - у проекті "Smart Meetings: зустрічі з лідерами, які надихають"

Термін проведення акції - з 15 липня до 15 серпня 2012 року, місце проведення - багатозальний кінотеатр "Мультиплекс" у кіноцентрі "ЕРА" за адресою: м.Рівне, вул. Гагаріна, 51. Розіграш відбудеться за вищевказаною адресою 15 серпня 2012 року. Довідки щодо проведення акції можна отримати за телефоном (050) 339 39 85. Словосполучення "безкоштовне навчання", "одне безкоштовне місце", які вжиті у тексті цієї статті, означають отримання інформаційних послуг вартістю 1 гривня.







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ