Ми у Facebook
08.07.2012, 13:02

У Рівному - нові зустрічі з лідерами, які надихають

Лідер "Smart People" Тарас Комаренко вручає Марії Шульган подяку за співпрацю

Серію зустрічей з успішними рівнянами "Smart Meetings", яку започаткувала у червні рівненська молодіжна організація "Smart People" спільно з ВГО "Українська Асоціація Маркетингу", продовжило днями спілкування з директором багатозального кінотеатру "Мультиплекс" у кіноцентрі "ЕРА" Марією Шульган.
Нагадаємо, що організатори зустрічей поставили собі за мету створити своєрідний майданчик для спілкування активної молоді Рівного як між собою, так і з успішними, публічно відомими рівнянами; для обміну ідеями, новинами і думками, які згодом втіляться у нові креативні проекти. Гостем першої такої зустрічі став засновник Видавничого дому "ОГО" і директор телерадіокомпанії "Рівне 1" Віктор Данилов. Тема розмови, приуроченої до 20-річного ювілею газети "ОГО", який відзначається цьогоріч, - "20 років у медіабізнесі". Утім, жива, невимушена, насичена добрим гумором і позитивними емоціями розмова із досвідченим видавцем про газети, телебачення та інтернет плавно перейшла і в неформальне спілкування про життя взагалі - Віктор Данилов захоплено розповідав і про подорожі країнами світу, і про секрети виховання власних дітей, і про історію знайомства з дружиною, і про активний відпочинок на природі!

Активна молодь Рівного дізналась про секрети успіху від засновника "ОГО"



Героїня нової зустрічі з серії "Smart Meetings" - директор багатозального кінотеатру "Мультиплекс" у кіноцентрі "ЕРА" Марія Шульган зосередила увагу учасників спілкування на трьох блоках питань. Спершу вона розповідала про власний досвід ведення ділових переговорів. Згодом - про секрети управління персоналом, зокрема - про те, як підлеглих зробити партнерами. А завершальною частиною зустрічі стала розмова про "плюси" і "мінуси" акційних пропозицій, до яких традиційно часто вдаються заклади сфери послуг. Свій виступ Марія супроводжувала конкретними прикладами з власної роботи, відтак формат зустрічі нагадував скоріше не лекцію, а аналіз кейсів - проблемних ситуацій із практики керівника.

Свій виступ Марія Шульган ілюструвала і прикладами з бізнес-літератури, і власним досвідом як керівника
Свій виступ Марія Шульган ілюструвала і прикладами з бізнес-літератури, і власним досвідом як керівника


- Під час розіграшу туристичної поїздки до Болгарії, пригадую, стала свідком, як молода пара біля каси засперечалась: дружина пропонувала заповнити анкету для участі, а чоловік доводив, що, мовляв, усе одно відомо, хто виграє путівку - директор кінотеатру, - з посмішкою пригадує Марія Шульган випадок, мимовільним свідком якого стала. - Можете собі уявити, яким було їхнє здивування, коли згодом відпочинок у Болгарії виграло саме це подружжя!

Подібні приклади з повсякденної роботи директора кінотеатру доповнили під час зустрічі, яка цього разу тривала майже дві з половиною години, різноманітні інтерактивні завдання, коли присутні в ігровій формі практикувались у веденні ділових переговорів, а зал - оцінював вдалі й не зовсім вдалі кроки "добровольців". Подібні ігрові моменти нагадали багатьом присутнім заняття у Школі універсального журналіста, випускниками якої є більшість членів команди "Smart People", та й спікер зустрічі, Марія Шульган, до слова - також. Що й не дивно: живе, невимушене, неформальне спілкування, присмачене конкретними прикладами і добрим гумором - це безпрограшний варіант для будь-яких заходів, адресованих активній молоді!

Інтерактивні вправи - не лише інтелектуальна "розминка" для учасників зустрічі, а й своєрідна ілюстрація до слів спікера
Інтерактивні вправи - не лише інтелектуальна "розминка" для учасників зустрічі, а й своєрідна ілюстрація до слів спікера


Школа універсального журналіста: дізнатись більше та подати заявку на участь

Уже традиційно для "Smart Meetings" учасники зустрічей отримали змогу взяти участь у розіграші призів, наданих організаторами та партнерами акції. Це і квитки до багатозального кінотеатру "Мультиплекс", і запрошення на яскраву запальну вечірку у східному стилі "Turkish night", яку проведе 15 липня у "Стадіо Пабі" молодіжна організація "Smart People".

У Рівному відбудеться східна вечірка "Turkish Night"

А арт-кав'ярня "Сальвадор Далі", яка вже вдруге виступає партнером "Smart Meetings", порадувала присутніх не лише запашною кавою та духмяним чаєм, а й різноманітними смачними тістечками, серед багатого асортименту яких присутнім особливо припали до душі такі доречні цієї літньої пори тістечка зі свіжими ягодами! А серед присутніх - ще й розіграли два сертифікати: на пляшку чудового грузинського вина та кальян!

За кавою з тістечками від "Сальвадор Далі" активна молодь Рівного жваво обмінювалась думками та враженнями
За кавою з тістечками від "Сальвадор Далі" активна молодь Рівного жваво обмінювалась думками та враженнями


Спікера наступної зустрічі, яка відбудеться 19 липня, організатори "Smart Meetings" визначили шляхом опитування у соціальній мережі "В Контакте". З-поміж десяти запропонованих кандидатур найбільше голосів здобула редактор Рівненського інформаційного порталу OGO.ua Юліана Тет. Відтак, саме вона стане головною героїнею третьої зустрічі з серії "Smart Meetings". А темою розмови стане використання інтернету та соціальних мереж для просування різноманітних проектів. Спілкування, як це вже традиційно відбувається на подібних зустрічах, обіцяє стати і цікавим, і практично корисним!





На правах реклами