Ми у Facebook
03.07.2012, 17:51

У Рівному відбудеться східна вечірка "Turkish Night"

Чергову тематичну вечірку з серії "Smart Parties" проведе 15 липня у Рівному молодіжна організація "Smart People". Цього разу дійство відбудеться у східному стилі й матиме назву "Turkish Night" - "Турецька ніч"!
Під час попередніх вечірок команда "Smart People" запрошувала активну молодь Рівного відпочити у стилі "латина" та зануритись у атмосферу казино Лас-Вегаса, поринути у зимову казку Лапландії та зазирнути за лаштунки знімального майданчика телебачення, відправитись в уявну мандрівку до Нью-Йорка і згадати традиції рідної землі на тематичній "Українській вечірці" напередодні початку "Євро-2012"...

Нинішня ж вечірка, обіцяють організатори, буде найспекотнішою, по-справжньому літньою!

- Організовуючи "Turkish Night", наша команда прагне дати змогу всім присутнім відчути заворожуючу, чаруючу, магічну і неперевершену атмосферу Сходу, - каже керівник молодіжної організації "Smart People" Тарас Комаренко. - Зануритись у п'янку атмосферу арабської казки, насолодитись яскравим шоу та поласувати східними солодощами - ось що зможуть учасники "Turkish Night"!

Громадський діяч Тарас Комаренко: "Якщо берешся за роботу — роби її настільки якісно, наскільки зможеш"

Тарас Комаренко у кулінарному шоу Віктора Данилова "СмачнОГО!" на телеканалі "Рівне 1"
Тарас Комаренко у кулінарному шоу Віктора Данилова "СмачнОГО!" на телеканалі "Рівне 1"


Тарас Комаренко у проекті “ТОП-20: найуспішніші студенти Рівненщини”

Сюжет телеканалу “Рівне 1” про “Українську вечірку”


Настрій турецької ночі на вечірці 15 липня для активної молоді Рівного створюватимуть талановитий, яскравий та неординарний барабанщик Тарас Мозоль, який вразить майстерною грою на арабських барабанах; співачка Яна Міськова, яка разом із своїм колективом порадує глядачів східними хітами та спокуслива східна танцівниця Катерина Траскіна.







Також, уже за доброю традицією "Smart Parties", вечірка буде добряче присмачена іскрометним гумором - цього разу щедру його порцію присутнім подарує КВН-команда "Т.Б.П.Ч." - чемпіони Телевізійної ліги м.Рівного "Перша Рівненська Ліга" сезону-2011 та Телевізійної ліги м.Івано-Франківськ "Кавалерка" сезону-2012.







Насичену, як завжди, програму вечірки гармонйно доповнять видовищне фаєр-шоу, драйвова дискотека від RED FACTION та MC MARAKEY, розпис хною, сюрприз від магазину піротехніки "Piros", чудові подарунки та спекотна фотосесія від фотографа Дарії Гацької!

"Smart People" вміє згуртовувати друзів, втілювати креативні ідеї й дарувати яскраві свята!
"Smart People" вміє згуртовувати друзів, втілювати креативні ідеї й дарувати яскраві свята!


Керівник проекту "Smart Parties" Анна Радько чи не найбільше знає про всі  сюрпризи, які подарує "Turkish night" активній молоді Рівного!
Керівник проекту "Smart Parties" Анна Радько чи не найбільше знає про всі сюрпризи, які подарує "Turkish night" активній молоді Рівного!


"Українська вечірка": активна молодь Рівного відпочила на всі сто!

"Телевечірка" у Рівному: сім годин свята!

Сюжет телеканалу “Рівне 1” про “Телевечірку”


У Рівному влаштували "гарячу ніч у холодній Лапландії"

У Рівному влаштували латиноамериканську вечірку

11 пар молодят з Рівного одружилися у Лас-Вегасі





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ